• PRO TV
  • O asistentă TV și-a luat viața după ce s-a chinuit un an. Ce a determinat-o să facă acest gest extrem

O asistentă TV și-a luat viața după ce s-a chinuit un an. Ce a determinat-o să facă acest gest extrem

O asistentă TV și-a luat viața după ce s-a chinuit un an. Ce a determinat-o să facă acest gest extrem

O tânără actriță TV, care a avut apariții în câteva emisiuni televizate, a murit după o supradoză de medicamente.

Cady Stewart, o asistentă TV din Marea Britanie în vârstă de 33 de ani, a fost găsită fără suflare de o prietenă, în apartamentul ei din Manchester. Tânăra s-a sinucis cu pastile, iar apropiații ei au înțeles imediat de ce a ales să-și ia viața. Cady locuia împreună cu mama ei, însă în noiembrie 2017 aceasta a murit după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer la sân.

Apropiații tinerei spun că ea era devastată și că nu s-a putut împăca deloc cu gândul că mama ei nu mai este. Cady a fost găsită decedată de o prietenă, care a intrat în panică după ce aceasta nu a mai răspuns mesajelor ei de pe Facebook, scrie mirror.co.uk

Ancheta demarată de poliție a scos la iveală că tânăra nu avea o relație prea bună cu tatăl ei. Chestionată de oamenii legii, o verișoară a fostei asitente TV a declarat: „Tatăl ei nu s-a implicat deloc în creșterea sa. A luat legătura pe Facebook cu ea și, când am întrebat-o dacă plănuiește să facă ceva în legătură cu asta, ea a răspuns că nu, deoarece el nu a fost alături de ea toată viața ei”.

Cady Stewart și mama ei. FOTO: Facebook

Verișoara, Genna Johnson, a declarat că singura de care era atașată era mama ei, alături de care a petrecut mulți ani frumoși. „Cady era foarte apropiată de mama ei, locuiau împreună. Era o fată foarte sufletistă și chiar liniștită. A început școala de coafeze în Tameside și s-a descurcat bine, astfel că trăia din această meserie”, a mai spus verișoara tinerei.

Lisa Whitworth, tânăra care a descoperit-o fără suflare pe Cady, a dezvăluit că în ziua fatidică cele două rezervaseră locuri într-un restaurant, pentru masa de prânz. Cady nu i-a răspuns la mesaje, așa că s-a dus acasă la ea.

„M-am dus la ea acasă și am văzut-o pe cățelușa ei, Bella, în sufragerie. Am găsit un bilețel pe ușă, în care ne spunea să avem grijă de ea”, a dezvăluit Lisa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni