• PRO TV
  • Sebastian Stan revine pe marile ecrane, însă nu pentru a salva planeta. Care e următorul film

Sebastian Stan revine pe marile ecrane, însă nu pentru a salva planeta. Care e următorul film

Sebastian Stan revine pe marile ecrane, însă nu pentru a salva planeta. Care e următorul film

Actorul de origine română Sebastian Stan va apărea în Avengers 4: Endgame, însă tot anul viitor românii îl vor putea vedea și într-o dramă romantică.

Monday este numele peliculei regizate de grecul Argyris Papadimitropoulos, o drama romantică în care protagoniștii sunt doi tineri americani care se întâlnec într-o vară fierbinte la Atena. Mickey (Sebastian Stan) și Chloe (Denise Gough) se îndrăgostesc la prima vedere, fapt care o va determina pe ea să-și amâne întoarcerea acasă pentru a petrece un weekend pasional alături de Mickey.

„Povestea lui Mickey și a lui Chloe este o neclintită și amuzantă dovadă a relației romantice dintre doi oameni, care tânjesc unul după altul, dar care sunt, de asemenea, împiedicați de ceea ce aduce fiecare pe masă. Sebastian și Denise au fost perfecți pentru aceste roluri, au îmbrățișat Atena ca și când ar fi fost de-ai locului și au intrat în pielea personajelor cu pasiune și curaj. Monday este o sărbătoare a iubirilor mai importante decât viața și o scrisoare de dragoste către orașul meu”, spune regizorul grec Argyris Papadimitropoulos, citat de deadline.com.

Citește și: Sebastian Stan va avea propriul serial produs de Marvel, după modelul Daredevil

Sebastian Stan a împărtășit pe Instragram bucuria lansării primelor impresii despre film, care va fi lansat anul viitor. În doar trei ore, peste 240.000 de fani au apreciat știrea că românul va juca într-un nou film.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on


Până la lansarea peliculei Monday, Sebastian Stan mai apare în filmul de acțiune Destroyer, alături de Nicole Kidman și Tobby Kebbell. Filmul, care va fi lansat în SUA în prima zi de Crăciun, este nominalizat deja la șase categorii de premii, printre care și Golden Globes de anul viitor, pentru cea mai bună actriță în rol principal – Nicole Kidman.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni