• PRO TV
  • Michelle Obama, criticată dur după ce a făcut o remarcă la adresa Melaniei Trump

Michelle Obama, criticată dur după ce a făcut o remarcă la adresa Melaniei Trump

Michelle Obama, criticată dur după ce a făcut o remarcă la adresa Melaniei Trump

Fosta Primă Doamnă a făcut o remarcă la adresa actualei Prime Doamne a Statelor Unite, Melania Trump. 

Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, Michelle a făcut o remarcă mai puțin elegantă la adresa Melaniei.

Întrebată cum a fost momentul când a părăsit Casa Albă, imediat după ce Donald Trump a câștigat alegerile, Michelle a spus: „A fost simplu, am zis, pur și simplu: ” (n.r. o referire la un personaj din serialul „Friday”, foarte popular în anii ’90). 

„A fost foarte trist s-o văd pe soția fostului președinte Obama – o femeie pe care, altfel, o admir - coborând atât de jos pentru a o umili pe Melania. Michelle e o femeie foarte inteligentă și a știut în mod sigur ce face atunci când a ales numele Felicia, care, din punct de vedere fonetic, seamănă cu Melania.”, a scris Piers Morgan într-un editorial publicat în tabloidul britanic Daily Mail.

Ploaia de critici a continuat și pe Twitter, acolo unde utilizatorii americani au dezaprobat comportamentul actualei Prime Doamne.

Context:

Michelle e prezentă în ultima vreme tot mai des în calitate de invitat în diverse show-uri TV, ea aflându-se în acest moment într-un turneu de promovare al celei mai recente cărți pe care a scris-o, „Becoming”. 

CNN scrie că volumul a depășit deja recordul cărții cunoscutului jurnalist american Bob Woodward: s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare la doar o săptămână de la lansare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michelle and mac n cheese while BECOMING #imbecomingtoo #becomingmichelleobama

A post shared by Kira Simon (@kiranichole3749) on

În volumul „Becoming” soția fostului președinte american Barack Obama rememorează timpul pe care l-a petrecut în Chicago, orașul ei natal, dar și timpul petrecut la Casa Albă. 

Editura Penguin Random House, care a publicat cartea lui Michelle, a anunțat că volumul e bestseller în Europa, Scandinavia și Marea Britanie. 

Reprezentanții editurii, citați de CNN, au mai anunțat că „Becoming" a generat în prima săptămână încasări mai mari decât volumul „Fear - Trump in the White House”, semnat de celebrul jurnalist american Bob Woodward. (n.r. Woodward e cunoscut mai ales datorită investigației Watergate, care a dus la căderea președintelui american Richard Nixon. Investigația Watergate a fost semnată de Woodward și colegul său de la The Washington Post, Carl Bernstein. Nixon a fost urmat de Gerald Ford, care ulterior l-a scăpat pe Nixon de impeachment.)

De asemenea, volumul „Becoming" ramâne inclusiv pe primul loc al clasamentului și pe listele online ale site-urilor Amazon şi Barnes & Noble.

Și Barack Obama urmează să lanseze un volum de memorii care va fi publicat de aceeași editură, Penguin Random House.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni