• PRO TV
  • Billie Eilish a lansat piesa „When I Was Older”, inspirată de filmul „ROMA”

Billie Eilish a lansat piesa „When I Was Older”, inspirată de filmul „ROMA”

Billie Eilish a lansat piesa „When I Was Older”, inspirată de filmul „ROMA”

Billie Eilish, superstarul global, și-a surprins fanii la început de an cu o nouă piesă, „When I Was Older”, inspirată de „ROMA” – cunoscuta producție cinematografică Netflix, premiată cu două Globuri de Aur. „When I Was Older” se va regăsi pe viitorul album pe care artista de doar 17 ani îl pregătește, „Inspired By”.

Urmărind ideea principală a filmului și valorificând viziunea regizorului Alfonso Cuarón, noua piesă este scrisă de Billie Eilish și de Finneas O’Connell, fratele mai mare al acesteia.

„În momentul în care am compus această piesă, am ținut neapărat să scriem bazându-ne pe firul narativ al filmului și pe cadrele care ne-au impresionat cel mai mult. Faptul că am avut acces la colana sonoră a filmului s-a dovedit a fi crucial în procesul creativ. Versurile precum sunt acompaniate de sunetele copacilor arzând. Corul este și el însoțit de sunetul oceanului. De asemenea, am reușit să luăm sunete precum strigătele studențești de protest și lătratul lui Borras și să le transformăm în elemente ritmice, care să ne ajute să fluidizăm piesa. Nimic din aceast cântec nu ar fi fost creat fără film, iar această este lucrul care ne place cel mai tare .” – declară Billie Eilish și Finneas O’Connell.

La doar 17 ani, Billie Eilish a devenit un fenomen global odată cu lansarea primului ei single, „ocean eyes”. Primul EP a fost un real succes, înregistrând peste 3,5 miliarde de stream-uri.

Susținând spectacole sold-out în toată lumea, Billie Eilish a întrecut record după record. Artista a reușit performanța de a înregistra peste un million de stream-uri în primele 24 de ore de la lansare, cu piesa “you should see me în a crown”.

Billie este prima artistă de peste ocean al cărei debut a fost laureat al premiilor Brit și totodată cel mai tânăr artist care a intrat în prestigiosul sondaj “Sound Of”, realizat de BBC Radio 1 (2018).   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni