• PRO TV
  • Băieții răi s-au întors! Will Smith și Martin Lawrence au început filmările pentru Bad Boys 3

Băieții răi s-au întors! Will Smith și Martin Lawrence au început filmările pentru Bad Boys 3

Băieții răi s-au întors! Will Smith și Martin Lawrence au început filmările pentru Bad Boys 3

La 15 ani de la lansarea ultimului film din serie, Will Smith și Martin Lawrence au confirmat că s-au apucat de treabă pentru Bad Boys for Life, partea a treia a îndrăgitului film de acțiune.

Martin Lawrence (53 de ani) a confirmat pe Instagram că luni, 14 ianuarie 2019, este prima zi de filmare pentru Bad Boys for Life, partea a treia a filmului de mare succes Bad Boys. Într-o postare pe Instagram, actorul american a dezvăluit că, înainte de a se apuca de treabă, s-a uitat cu partenerul său, Will Smith, la părțile 1 și 2 ale peliculei.

„Am avut ocazia să mă uit la Bad Boys 1&2 împreună cu prieteul meu Will Smith, înainte de a începe filmările din această săptămână. Atât de multe amintiri frumoase pe acel ecran și atât de multe altele care vor veni”, a scris starul din Bad Boys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Lawrence (@martinlawrence) on


La 15 ani de la ultimul film din serie, cei doi detectivi duri de la Narcortice, Marcus Burnett și Mike Lowrey, se întorc pe marile ecrane. Conform primelor informații, filmul va avea lansarea oficială în ianuarie 2020 și va fi ultimul din serie.

Unii critici sunt de părere că ar fi și cazul, având în vedere vârsta înaintată a celor doi actori. Însă, alții spun că producătorii au făcut eforturi financiare colosale pentru a-i readuce pe cei doi marile ecrane, în rolurile care le-au adus atâta faimă. 

Celor doi li s-ar fi oferit un salariu de peste 10 milioane de dolari pentru a apărea în pelicula Bad Boys for Life și e de așteptat ca bugetul filmului să fie considerabil mai mare decât cele ale părților 1 și 2. 

Primul film din serie a fost lansat în 1995 și a generat încasări de 141 de milioane de dolari la nivel mondial. Pelicula a fost regizată de Michael Bay și a purtat semnătura producătorilor Don Simpson și Jerry Bruckheimer.

Al doilea film din serie a fost scos în 2003 și a fost regizat de același Michael Bay, iar producător a rămas doar Jerry Bruckheimer. Pelicula a generat încasări de 273,3 milioane de dolari la nivel mondial, dar a fost catalogă un dezastru, având în vedere că bugetul de cheltuieli s-a ridicat la 130 de milioane de dolari.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni