• PRO TV
  • Randi, surpriză inedită pentru fani. Cum și-a interpretrat cea mai recentă piesă "Frumusețea care minte"

Randi, surpriză inedită pentru fani. Cum și-a interpretrat cea mai recentă piesă "Frumusețea care minte"

Randi, surpriză inedită pentru fani. Cum și-a interpretrat cea mai recentă piesă "Frumusețea care minte"

Randi începe noul an în forță și lansează o nouă versiune a piesei "Frumusețea care minte", pe care o cântă, într-un cadru special, de această dată la pian. 

"Frumusețea care minte" este cel mai recent single al artistului, o piesă ce a atras în jurul său multe reacții pozitive. Piesa a ajuns numărul unu în trending pe Youtube la scurt timp de la lansare și s-a menținut în trending 4 săptămâni la rând.

Cea mai recentă piesă a lui Randi vine cu un mesaj puternic și actual, ce ne face să reflectăm asupra modului în care percepem frumusețea în ziua de astăzi. 

Orice piesă pe care o compun începe la pian, este instrumentul prin care reușesc să transpun în note toate ideile pe care le am. Pentru Frumusețea care minte pianul se potrivește foarte bine, cred că accentuează mesajul piesei, de aceea mi-am dorit să ascultați și voi această variantă.” spune Randi.

Pentru anul 2019, Randi pregătește multe surprize alături de echipa sa de la Famous Production. Vor urma piese noi, un album Morandi și noi provocări în seria de video-uri săptămânale #MiercuriLaFamous, alături de alți artiști invitați. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni