• PRO TV
  • Meghan Markle, obligată de regină să țină la secret sarcina. Ce a făcut Casa Regală până la anunțul oficial

Meghan Markle, obligată de regină să țină la secret sarcina. Ce a făcut Casa Regală până la anunțul oficial

Meghan Markle, obligată de regină să țină la secret sarcina. Ce a făcut Casa Regală până la anunțul oficial

Ducesa de Sussex nu a putut face marele anunț decât după ce a primit acceptul Casei Regale Britanice.

Meghan Markle a anunțat că e însărcinată în prima zi a vizitei oficiale pe care a întreprins-o, alături de prințul Harry, în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji. Asta se întâmpla la jumătatea lunii octombrie 2018, moment în care Meghan se afla în luna a doua de sarcină. Anunțul a fost făcut cu acordul Casei Regale, care anterior luase niște măsuri „de siguranță”, care sunt o tradiție în familie.

Familia Regală a avut un motiv întemeiat pentru care a amânat marele anunț, iar acela a fost necesitatea unei confirmări că fătul este perfect sănătos. La trei luni de la anunțul sarcinii, surse din anturajul Reginei Elisabeta a II-a au declarat pentru Radar Online că suverana a ordonat un control medical amănunțit al mamei și copilului ei, chiar dacă acesta nu se născuse încă.

Suverana a vrut să se asigure că pruncul nepotului său, Harry, nu se află într-o situație similară. Din câte spun sursele apropiate palatului regal, consultul medical al fătului este o tradiție de secole, deci obligatoriu înainte de anunțul sarcinii.

„Toate femeile din Familia Regală trebuie să se conformeze acestui test. Multe dintre Casele Regale ale Europei sunt foarte înrudite, astfel că materialul genetic ar putea fi unul superficial și ar putea crește șansele de a apariție a unor copii cu dizabilități”.

Cu toate că Meghan Markle nu este înrudită cu Regina Elisabeta, soția lui Harry a fost obligată să treacă prin același ritual. Sursele publicațiiei spun că Meghan a încercat să se împotrivească, însă nu a putut-o îndupleca pe regină.

De-a lungul timpului, Casele Regale s-au confruntat cu nenumărate nașteri „neconforme” și cu moștenitori pe care ulterior i-au repudiat. Publicația notează că două verișoare de-ale reginei au fost ținute toată viața lor internate într-un spital, pe ascuns, din cauza unor tulburări de învățare.

Prințul John, al cincilea copil al Regelui George al V-lea și al Reginei Maria, a suferit de epilepsie și de tulburări de învățare. Acest lucru i-a determinat pe părinții lui să-l țină ascuns de ochii lumii, într-o reședință a Casei Regale situată în ținutul Norfolk. Neglijat de cuplul regal, băiatul a fost crescut de o dădacă, însă a pierit la vârsta de 13 ani, în 1919.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni