• PRO TV
  • "Glass" este principala atracție din cinematografele nord-americane

"Glass" este principala atracție din cinematografele nord-americane

"Glass" este principala atracție din cinematografele nord-americane

Filmul "Glass", noua senzaţie a regizorului M. Night Shyamalan, este principala atracţie a acestui sfârşit de săptămână în cinematografele din SUA, care speră să obţină încasări de aproximativ 50 de milioane de dolari în primul său weekend de debut, potrivit AGERPRES.

După aproape 20 de ani de la lansarea "Unbreakable" şi la doi doi ani după "Split", regizorul şi producătorul american M. Night Shyamalan reuneşte personajele din cele două lumi ficţionale în noua sa peliculă 'Glass', un film cu supereroi maliţioşi şi inteligenţi, în antiteză cu blockbuster-urile din universul Marvel."Glass" îl readuce în prim-plan pe David Dunn (interpretat de Bruce Willis), protagonistul din "Unbreakable". În acest film lansat în anul 2000, Dunn descoperă că este înzestrat cu puteri neobişnuite după un accident de tren din care doar el scapă nevătămat. Pe lângă forţa fizică ieşită din comun, eroul află că poate anticipa evenimente dezastruoase.

Bruce Willis şi Samuel L. Jackson, protagoniştii filmului "Unbreakable" din 2000), îşi reiau personajele, asemenea actorilor James McAvoy şi Anya Taylor-Joy, care au jucat în precedentul film 'Split' (2016).

Alte premiere lansate în acest weekend pe marile ecrane sunt "The Heiresses", "An Acceptable Loss" şi "Adult Life Skills".

"The Heiresses", (Moştenitoarele) în regia lui Marcelo Martinessi, prezintă povestea a două femei, Chela şi Chiquita, moştenitoare ale unor familii înstărite din Asunción, Paraguay, care sunt împreună de peste trei decenii. Dar starea lor financiară este tot mai precară şi în curând încep să-şi vândă din lucruri. Când datoriile o determină pe Chiquita să fie închisă pentru fraudă, Chela este forţată să o ia de la capăt.

Filmul "An Acceptable Loss", regizat de Joe Chappelle, se axează asupra unei foste consiliere americane pe probleme securitate care este ameninţată de politicieni ca urmare a trecutului său întunecat. Ea devine o ţintă atunci când doreşte să dezvăluie secretele care au condus la o victorie militară decisivă.

Comedia britanică "Life Skills", în regia lu Rachel Tunnard, prezintă povestea unei tinere, Anna, care este pe punctul să împlinească 30 de ani şi care simte că viaţa ei este neîmplinită şi lipsită de sens.

Ai văzut succesul răsunator al Franciscăi la Hollywood? Românca care a depășit barierele și a cucerit America:Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni