• PRO TV
  • George Clooney adoră să fie tată. Actorul mai vrea o fetiță, iar soția lui e de acord

George Clooney adoră să fie tată. Actorul mai vrea o fetiță, iar soția lui e de acord

George Clooney adoră să fie tată. Actorul mai vrea o fetiță, iar soția lui e de acord

După ce se bătea cu pumnii în piept că nu va avea copii, George Clooney e pe cale să facă loc în familie celui de-al treilea urmaș.

Actorul de la Hollywood și soția sa, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, se gândesc să adopte o fetiță. Surse din anturajul lor spun că cei doi soți vorbesc de multă vreme să-și mărească familia. 

„George și Amal vor să adopte o fetiță. Este ceva ce plănuiesc de multă vreme, chiar dinainte de a se căsători, iar acum au decis să facă acest lucru și nu puteau fi mai fericiți”, a spus un apropiat, citat de revista Heat.

Decizia lor este surprinzătoare, având în vedere că Amal a născut pe cale naturală în urmă cu 19 luni, o fată și un băiat care sunt gemeni. Ella și Alexander Clooney au adus multă bucurie în familia actorului, cunoscut pentru reticența sa în ceea ce privește copiii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix) on


Însă, spune apropiații lor, decizia de a adopta e justificată de temerea că pentru Amal e destul de riscant să mai aibă copii la 40 de ani. Totodată, cei doi soți văd în actul adopției un ajutor pe care vor să-l dea unui copil sărman, pe care sunt gata să-l primească în casa lor.

Nu e prima dată când soții Clooney sunt generoși cu copiii proveniți din zone defavorizate. Anterior, actorul și soția lui au luat în grijă un tânăr din Irak, pe care l-au ajutat să-și facă studiile universitare la o facultate din Chicago.

Amal (39 de ani) și George Clooney (56 de ani) s-au căsătorit în 2014, în Italia. Nunta lor a fost un eveniment de mare interes pentru reporteri din întreaga lume. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni