• PRO TV
  • Backstreet Boys, alături de soții și copii în cel mai nou videoclip. Cum arată familiile băieților

Backstreet Boys, alături de soții și copii în cel mai nou videoclip. Cum arată familiile băieților

Backstreet Boys, alături de soții și copii în cel mai nou videoclip. Cum arată familiile băieților

Backstreet Boys a fost una dintre cele mai de succes trupe ale anilor '90.

Băieții au vândut zeci de milioane de discuri și au fost idolii unei întregi generații de adolescenți. Acum, după o pauză de aproximativ cinci ani de la ultima lor piesă, AJ, Howie, Brian și Kevin au un nou videoclip, „Chances".În acest clip băieții se distrează cu familiile lor la partide de baschet, iau lecţii de înot alături de cei mici, de gătit, fac bezele la foc de tabără şi, bineînțeles, nu lipsesc sărutările și îmbrăţişările. 

Această piesă e extrasă de pe cel mai recent album al lor, DNA, al zecelea material discografic al BSB și lansat pe piața din Statele Unite chiar azi.

Pentru primul single de pe acest album, "Don't Go Breaking My Heart", băieții au fost deja nominalizaţi la premiile Grammy pentru "Cea mai bună reprezentaţie pop a unui grup".

În perioada imediat următoare băieții vor pleca într-un turneu global care va ajunge în 43 de țări. Dacă îți dorești să iei parte la unul dintre aceste concerte trebuie să știi că unele dintre țările cele mai apropiate în care îi poți vedea sunt Spania, Franţa, Italia, Germania sau Polonia.

Vezi și:


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni