• PRO TV
  • Emil Rengle, declarații după plecarea din Fermă: ”Mi-ar fi plăcut să fac baie cu Mihaela Rădulescu”

Emil Rengle, declarații după plecarea din Fermă: ”Mi-ar fi plăcut să fac baie cu Mihaela Rădulescu”

Emil Rengle, declarații după plecarea din Fermă: ”Mi-ar fi plăcut să fac baie cu Mihaela Rădulescu”

Eliminat aseară din emisiunea ”FERMA” de la PRO TV, Emil Rengle ne-a vorbit despre experiența sa la acest show, despre relația încordată cu Brigitte Năstase, dar și despre controversata scenă a băii alături de Remus. 

Intrat cu Jorge la duel, Emil Rengle a pierdut și a fost nevoit să părăsească Ferma. Acesta explică și motivele pentru care crede că a pierdut.  

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre viața la FERMA: ”Mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain din cașmir”

Am avut ghinion, n-am fost atent. Am fost și foarte sigur că o câștig proba, pentru că mi s-a părut că o să mă descurc mai bine decât Jorge și atunci am luat foarte relaxat treaba asta. 

L-am ales pe Jorge pentru că l-am auzit de mai multe ori că-i este dor de familie și atunci mă gândeam că este o slăbiciune de care aș putea să mă folosesc. Ăsta a fost primul motiv. Al doilea motiv a fost faptul că-l simțeam mai obosit și eram încrezător că o să fiu mai puternic ca el la probe”. 

În timpul petrecut la FERMA, Emil Rengle a avut o relație specială cu Brigitte Năstase. ”În momentul în care am îmbrățișat-o, am fost foarte sincer, pentru că sunt fascinat de povestea ei din pușcărie. Eu mă uit la toate serialele de pe online cu pușcării. Dar când am îmbrățișat-o, parcă am îmbrățișat un frigider. Mai rece de atât nu putea să fie. Nu mi-a acceptat îmbrățișarea și aici mi-am dat seama că Brigitte nu are o problemă cu mine, ea are o problemă cu a primi dragostea oamenilor. Putea să fie oricine în locul meu. Ea nu este obișnuită să fie îmbrățișată. De atunci, a început acest joc. Eu flirtam cu ea pentru că îmi plăcea cum reacționa. Chiar o puneam în niște situații în care nu știa cum să reacționeze, o scoteam din zona de confort”. 

Rengle a fost și protagonistul celei mai comentante scene din acest sezon al emisiunii FERMA, atunci când a făcut baie cu Remus Boroiu. 

Baia pe care am făcut-o cu Remus a fost printre cele mai frumoase momente și vă zic și de ce. Pentru că, după o săptămână în care ești murdar, dormi în haine de schi, nu ai prieteni acolo, Remus a fost acel om cu care m-am conectat la un nivel foarte mișto. În momentul în care am făcut baie, am făcut baie cum aș face cu orice alt tovarăș. Mie nu mi se pare ieșit din comun să faci baie cu un tovarăș de-al tău. Eu așa sunt. Eu aș face baie cu toți de acolo. Cel mai mult mi-ar fi plăcut să fac baie cu Mihaela Rădulescu. Dar n-am putut. Mie nu mi se pare ceva deplasat”, a mărturisit Emil Rengle pentru protv.ro. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni