• PRO TV
  • Chris Hemsworth (Thor) îl va juca pe Hulk Hogan. „Pe bune? Arată ca Brad Pitt în Troia”

Chris Hemsworth (Thor) îl va juca pe Hulk Hogan. „Pe bune? Arată ca Brad Pitt în Troia”

Chris Hemsworth (Thor) îl va juca pe Hulk Hogan. „Pe bune? Arată ca Brad Pitt în Troia”

„Nu pe suficient de pregătit pentru acest rol. E doar un tip obișnuit”, a declarat un comentator celebru al galelor wrestling, despre Chris Hemsworth.

Chris Hemsworth, cunoscut în special pentru rolul Thor din seria Avengers, va juca într-un film dedicat fostului mare campion de wrestling Hulk Hogan. Pelicula, realizată de Netflix, va avea scenariul și regia semnate de Scott Silver și Todd Phillips, care au lucrat împreună la The Joker (cu Joaquim Phoenix), scrie Hollywood Reporter.

Hulk Hogan a fost un mare luptător de wrestling în anii ‘80, care a obținut 12 titluri de campion mondial. Un comentator sportiv din World Wrestling Entertainment (WWE), Bryan Alvarez, a reacționat virulent la anunțul că „Thor” a fost distribuit în acest rol, prea mare pentru el.

Chris Hemsworth arată ca un om normal. E mare și, da, are păr blond, dar… l-ați văzut pe Hulk Hogan în anii ‘80? Este cel puțin de două ori mai mare decât Thor”, a spus Alvarez, conform f4wonline.com.

Comentatorul l-a comparat pe Hemsworth cu Brad Pitt, când juca rolul lui Ahile în filmul Troia

Nici fanii lui Hogan nu sunt încântați de varianta aleasă de producătorii filmului. Ei consideră distribuția o glumă proastă, o insultă la adresa fostului campion WWE.

„Cred că mulți dintre noi suntem pe aceeași lungime de undă când spunem la naiba cu filmul ăsta cu Chris Hemsworth despre Hulk Hogan”, a scris un utilizator pe Twitter. Un altul a afirmat că singurul lucru care îi apropie pe cei doi e că au „piele și ochi”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hulk Hogan (@hulkhogan) on


Hulk Hogan, suspendat de WWE vreme de trei ani

Azi în vârstă de 65 de ani, Hogan a fost suspendat de WWE în 2015 din cauza unor afirmații rasiste mai vechi. Tot palmaresul său a fost îndepărtat de pe site atunci.

Hogan și-a cerut scuze la vremea respectivă pentru comportamentul său, precizând că reacțiile sale au fost un accident. „În urmă cu opt ani am folosit un limbaj ofensator în timpul unei conversații. A fost de neconceput pentru mine să folosesc un astfel de limbaj. Nu am nicio scuză și îmi pare rău pentru asta. Eu nu sunt, de regulă, așa. Cred cu tărie că fiecare persoană din lume e importantă și că nu ar trebui tratată diferit, în funcție de rasă, sex, orientare, credință religioasă sau altceva. Sunt dezamăgit de mine”, declara în 2015 pentru revista People.

La mijlocul anului trecut, lui Hogan i s-a permis să se întoarcă în lumea wrestling-ului, după ce managerii WWE au considerat că el a plătit destul pentru faptele sale. 

Photo credit: Thor Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni