• PRO TV
  • Randi vrea să cucerească cluburile cu noua sa piesă, "Umbrele"

Randi vrea să cucerească cluburile cu noua sa piesă, "Umbrele"

Randi vrea să cucerească cluburile cu noua sa piesă, "Umbrele"

Randi lansează o piesă fresh: Umbrele. Noul single are un sound diferit față de piesele sale anterioare, mai electronic, urban, perfect pentru cluburile din toată țara.

Ca dovadă că piesa este perfectă pentru o seară în club, Randi ne arată mișcările sale de dans, pe care le-a învățat în câteva ore, pe platourile de filmare ale videoclipului. „Coregraful” a fost nimeni altul decât regizorul videoclipului, Roman Burlaca, care este la cea de-a 4-a colaborare cu Randi.

Videoclipul a fost filmat în Chișinău și este în ton cu tema si sound-ul piesei, prin imaginile urbane și proiectiile folosite.

La fel ca toate piesele sale, "Umbrele" este compusă și produsă de către Randi, în studiourile Famous Production.

„Umbrele vorbește despre demonii din noi, despre partea întunecată a fiecărui om, care uneori umbrește gândirea și spiritul. În piesă este vorba despre greșeli, care uneori lasă urme adânci în inimă si care vor ieși mereu la suprafață, desi încerci să le ignori”, spune artistul.

Randi este deasemenea parte din proiectul Morandi, care a lansat recent o colaborare cu DJ -ul Burak Yeter, cunoscut în toată lumea pentru piese precum Tuesday sau My Life Is Going On. Binecunoscutul DJ a fost cucerit de piesa Morandi, #Kalinka, și a realizat un remix lansat recent pe canalul de YouTube Morandi. 

Ascultă Umbrele aici:

Mai multe informații despre Randi aici: Facebook, Instagram, YouTube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni