• PRO TV
  • Otniela a făcut baie cu Vali Bărbulescu și Florin Pastramă la Fermă: ”A fost cu finalizare foarte udă”

Otniela a făcut baie cu Vali Bărbulescu și Florin Pastramă la Fermă: ”A fost cu finalizare foarte udă”

Otniela a făcut baie cu Vali Bărbulescu și Florin Pastramă la Fermă: ”A fost cu finalizare foarte udă”

Aseară, în cea mai nouă ediție a emisiunii FERMA de la PRO TV, Otniela Shakira Sandu a avut parte de câteva momente de răsfăț total.

Aseară, cei trei din echipa Bandiților, Otniela, Vali Bărbulescu și Florin Pastramă, s-au furișat în Fermă, când această era goală și, după ce au cotrobăit puțin prin camera fermierilor, au ajuns în baie.

 

Otniela nu a trebuit să fie rugată de două ori pentru a scăpa de haine și a intra în cada plină cu apă caldă. 

”Nu-mi închipuiam vreodată, de când am ajuns în cocioabă, că o să fac duș cu Pastramă și Otniela. Nici măcar în gândurile mele perverse ascunse nu-mi imaginam chestia asta”, a mărturisit Vali Bărbulescu. 

Otniela a avut parte de un tratament regesc, fiind spălată de colegii săi de emisiune, Florin Pastramă și Vali Bărbulescu.

”Otniela are o atitudine de divă. E foarte aristocrată și, cumva, noi doi eram sclavii ei. Ea era prințesa curtezană, iar noi eram niște băieți de la curte care trebuia s-o spălăm pe păr, să-i masăm picioarele”, a explicat Vali Bărbulescu. 

Tot el a tras concluzia când vine vorba de baia cu Otniela: ”A fost cu o finalizare foarte udă, dezastruoasă, scandaloasă”, spune Vali Bărbulescu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni