• PRO TV
  • Madonna se pregătește de lansarea unui nou album cu o nouă versiune a piesei Like a virgin

Madonna se pregătește de lansarea unui nou album cu o nouă versiune a piesei Like a virgin

Madonna se pregătește de lansarea unui nou album cu o nouă versiune a piesei Like a virgin

După an an întreg de muncă asiduă, Madonna se apropie de momentul mult așteptat – lansarea celui de-al 14-lea album de studio. Artista a oferit un preview pe Instagram, unde a distribuit o versiune nouă a piesei Like a virgin.

Like a virgin cu accente fado și clasice este surpriza pe care Madonna a împărtășit-o cu fanii ei de pe Instagram. Cântăreața, care locuiește din 2017 la Lisabona, împreună cu familia ei, s-a inspirat din muzica tradițională portugheză pentru a crea un mix între melodia de mare succes la aniilor ’80, muzica fado, flamenco spaniol și batuka din Capul Verde.

Primul videoclip al piesei Like a virgin a fost filmat în 1984, pe canalele din Veneţia. Al doilea clip este, de fapt, un preview de 39 de secunde, pe care Regina muzicii pop l-a distribuit pe contul său de Instagram, înaintea lansării noului album, promis încă de anul trecut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on


„Am terminat înregistrările, pe care o să le lansez anul viitor. Da, printre parfumuri și esențe de trandafiri, chiar fac muzică. Nu pot renunța la munca mea de zi cu zi”, spunea Madonna în octombrie 2018, conform wwd.com.

În noua versiune a piesei Like a virgin, Madonna, brunetă şi cu părul scurt, este acompaniată de „familia ei muzicală din Lisabona”, formată din descendenţi ai legendelor fado-ului portughez Amalia şi Celeste Rodrigues.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting Ready For the Super Blood Wolf Moon ! ???????????? #lisbon #music #magic

A post shared by Madonna (@madonna) on


Videoclipul face referiri şi la dansul batuka din Capul Verde, prin intermediul Orchestrei Batukadeira din Portugalia, în timp ce se fac auzite şi ritmuri de flamenco provenite dintr-o cutie de lemn („cajon”) confecţionată de firma spaniolă 'J.Leiva'. Instrumentul de percuţie tipic muzicii flamenco este o cutie fabricată din mesteacăn rusesc care emite sonorităţi aparte când se bate ritmul pe capacul său din lemn, relatează EFE, citată de Agerpres.

Clipul a fost apreciat de peste 422.000 de fani ai artistei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni