• PRO TV
  • Prestige Orchestra – Iulia și Costin Ghinea: ”De la evergreen-uri la muzică actuală, suntem ca un tonomat”

Prestige Orchestra – Iulia și Costin Ghinea: ”De la evergreen-uri la muzică actuală, suntem ca un tonomat”

Prestige Orchestra – Iulia și Costin Ghinea: ”De la evergreen-uri la muzică actuală, suntem ca un tonomat”

Prestige Orchestra, singurul one band show din România, care reunește 30 de artiști, a fost fondată de Iuliana și Costin Ghinea. Cei doi s-au cunoscut acum 11 ani la un eveniment, iar în 2013 s-au și căsătorit. Ceea ce este acum o trupă de referință în materie de entertainment a pornit de la o mică formație de doar trei membri.

Cum a fost primul eveniment la care ați cântat? Ați avut emoții? Ce ați învățat atunci?

Evenimentele ne aduc cea mai mare bucurie. Emoții avem de fiecare dată când urcăm pe scenă. Primul eveniment alături de întreaga echipă Prestige Orchestra a fost în urmă cu 4 ani. A fost o surpriză pentru perechea alături de care am fost, pentru că ei nu ne văzuseră până atunci niciodată în formulă extinsă, dar ne-au acordat încrederea să fim alături de cei aproximativ 500 de invitați. A fost un eveniment frumos și cu mult dans, voie bună și multe surprize din partea noastra, dar și din partea lor. Au primit tot programul cu aplauze și un ring de dans plin toată noaptea. Ba chiar au urcat pe scenă și au cântat alături de noi un colaj de șlagăre românești.

Care este piesa care vi se cere cel mai des?

Woow! Întrebarea asta sună interesant pentru că, de fiecare dată, răspunsul nostru surprinde. De ce? Pentru că noi spunem că nu trebuie să îți ceară nimeni să cânți ceva, trebuie să fii pregătit să dai înainte de a ți se cere. De aceea, repertoriul nostru este vast și foarte cuprinzător, încercăm să ținem pasul cu tot ceea ce e în trend și să avem în repertoriu cât mai multă muzică bună pentru a fi pregătiți să ne adaptam fiecărui public pe care îl întâlnim la petrecerile la care participăm. De la evergreen-uri la muzică actuală, suntem ca un tonomat!

Ați avut vreun moment în care v-ați temut că nu veți mai ajunge la un eveniment? Ce s-a întâmplat?

Ne-am amuzat tare când am citit această întrebare. Da, am avut un moment în care amândoi ne gândeam la același lucru, dar niciunul nu spunea nimic. Ne întorceam de la Roma dintr-un mic sejur și am prins o zi ploioasă și foarte înnorat afară. Am decolat și, în timpul zborului, am avut turbulențe destul de dese care ne-au speriat puțin. Era o zi de joi. Lucrul la care ne gândeam... Ce se fac mirii noștri sâmbătă la nunta lor fără muzică? Dupa ce am ajuns cu bine, fiecare și-a spus gândurile. 

Cum împăcați viața personală cu cea profesională? Cum vă afectează relația faptul că lucrați împreună?

Au fost perioade de timp în care n-am făcut diferența între viața profesională și cea personala pentru că ne-am dedicat cu totul muzicii și proiectului Prestige Orchestra, care este ca un copil care a crescut odată cu noi. Ne place să facem lucrurile împreună în tot ceea ce ne privește și noi spunem că ăsta este secretul unei familii fericite și împlinite, chiar dacă uneori apar divergențe și discuții în contradictoriu din cauza unor mici neînțelegeri sau faptul că nu suntem de fiecare dată de acord cu anumite lucruri.  Faptul că lucrăm și suntem întotdeauna împreună nu ne-a afectat niciodată într-un mod negativ, ci, din contră, ne-a legat și mai mult.

Costin, ce-ți gătește Iuliana cel mai bine?

Iuliana gătește foarte bine și tot ceea ce găteste iese bine, însă timpul nu ne mai permite să găteasca des. Când avem musafiri îi surprindem cu tot felul de preparate, ciorbițe de pui a la grec, diverse la cuptor, pește, carne și salate de tot felul.

Iuliana, cum te surprinde Costin cel mai des? 

El este plin de surprize și de fiecare data reușește să mă surprindă cu flori, bomboane și vacanțe organizate fără să știu. Așa cum m-a surprins și atunci când ne-am programat cununia civilă si a luat o hotărâre de ultim moment: să facem nunta în decurs de două săptămâni, dar ăsta este un alt subiect. 

Weekendurile vă sunt ocupate, cum recuperați? Care sunt, de obicei, zilele voastre libere și cum le petreceți?

În ultima perioadă, nu am mai avut zile libere deoarece am lucrat foarte mult la noile materiale pentru Prestige, site, costumații și noul show care se va desfășura în cadrul evenimentelor de anul acesta, însă atunci când avem zile libere fugim la munte sau la mare pentru relaxare, mergem și mâncăm alături de prieteni sau alături de colegii noștri. Ne place să fim întotdeauna alături de oameni. Probabil de aceea iubim meseria de artist. Ne place să fim în mijlocul oamenilor, să ne bucurăm alături de ei, să-i facem să zâmbească.
 

Vezi și: Românii au Talent - Nerecomandat celor slabi de înger și...cameramanilor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni