• PRO TV
  • Bogdan Ioan, concert pentru copiii bolnavi. Unde va cânta câștigătorul de la Vocea

Bogdan Ioan, concert pentru copiii bolnavi. Unde va cânta câștigătorul de la Vocea

Bogdan Ioan, concert pentru copiii bolnavi. Unde va cânta câștigătorul de la Vocea

Câștigătorul sezonului 8 Vocea României va susține un concert caritabil, marți seară. Bogdan Ioan urcă pe scenă pentru copiii care suferă de autism.

2 aprilie este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, iar Bogdan Ioan, câștigătorul sezonulul 8 Vocea României, se implică într-un eveniment caritabil organizat de Autism Voice (fostă ATCA).

„Genul acesta de eveniment mă face să conștientizez problemele reale ale oamenilor. Trăim într-o societate atât de complicată, în care zi de zi suntem ancorați în așa-zisele probleme, când, de fapt, ele nu sunt reale. Sunt onorat că pot participa la această acțiune caritabilă și fac un apel la voi, oameni dragi, să veniți într-un număr cât mai mare la acest eveniment pentru că fiecare dintre voi poate contribui la o viață mai bună a acestor copii”, a declarat Bogdan Ioan. 

Evenimentul, în cadrul căruia vor cânta și Damian Drăghici și Franny, va avea loc marți seară, de la 19:00, în clubul bucureștean Quantic, iar toți banii obținuți în urma vânzării biletelor vor fi donați pentru a asigura ore de terapie celor 170 de copii cu autism din cele două centre Autism Voice. 

Fondurile strânse în cadrul concertului prin intermediul biletelor vor asigura continuarea programelor de terapie recuperatorie în anul 2019, pentru cei 170 de copii. Concertul oferă șansa unei vieți mai bune pentru fiecare copil cu autism din centrele Autism Voice. 

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua de magazine IaBilet, la prețuri de 60, 80 și 100 de lei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni