• PRO TV
  • Andra Gogan dezvăluie cum a reușit recordul de 1 milion de abonați pe celebra aplicație Tik Tok

Andra Gogan dezvăluie cum a reușit recordul de 1 milion de abonați pe celebra aplicație Tik Tok

Andra Gogan dezvăluie cum a reușit recordul de 1 milion de abonați pe celebra aplicație Tik Tok

Este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, are o comunitate întreagă de fani în mediul online și cochetează cu televiziunea atunci când se ivește un proiect.  

Am sărbătorit alături de Andra două evenimente importante, aniversarea în avans a vârstei de 21 de ani și celebrarea celor 1 milion de abonați pe cunoscuta aplicație tik tok.  

Andra Gogan radiază de fericire!  

Într-un interviu acordat exclusiv pentru protv.ro, am stat de vorbă cu ea despre dragoste, dezamăgiri, succes și realizări.   

Ce ți-ar plăcea să primești de ziua ta? 

Sincer, am o viață foarte fericită. Am reușit să rămân cu oamenii care mă iubesc în jurul meu, pentru că am trecut prin situații mai grele cu prietenii și am suferit. Acum sunt foarte fericită, am o trupă de dans pe care o iubesc foarte mult și nu pot să-mi doresc decât să rămână totul la fel de frumos.  

Cum ți-a venit ideea să-ți faci un cont pe Tik Tok? 

Copilașii din jurul meu care m-au convins să-mi fac YouTube, m-au convins să-mi fac și Tik Tok, și am vrut să încerc. În perioada în care am început eu, nu toată lumea avea aplicația asta, și am început în forță, postam chiar de mai multe ori pe zi. Astfel am ajuns prima persoană cu 1 milion de abonați și am obținut titlul de Ambasadoarea Tik Tok în România.  

Te așteptai la succesul ăsta? 

Sincer... chiar nu mă așteptam. Din fericire aplicația asta este folosită și de oameni din străinătate iar cei 1 milion nu sunt reprezentați doar de români, și asta este foarte tare. Cred că este o ocazie perfectă pentru un artist să se poată lansa și pe plan internațional.  

Cine o urmărește pe Andra Gogan? Pentru cine crezi că ești un trendsetter? 

În general sunt urmărită de copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani să zicem.. tot ei reacționează foarte drăguț atunci când mă văd pe stradă. Știu că reacțiile lor sunt foarte sincere și ceea ce le trece prima oară prin gând, asta îmi spun. Dar mi se întâmplă des să fac fotografii cu tineri de 18-20 de ani, ceea ce înseamnă că publicul meu este unul larg, nu se oprește doar la copii.  

Care crezi că este cea mai mare realizare a ta de până acum? 

Am un turneu drăguț prin toată țara, este al 3 lea an consecutiv când facem un turneu în 25 de orașe. Pentru mine este o satisfacție super mare să văd că lumea vine să se distreaze. Majoritatea aduc scrisori sau dansează cu noi, și vin de la cei mai mici la cei mai mari, nu contează ce părere au despre mine. Eu chiar le spun la microfon că tot ce-mi doresc este ca lumea să se distreze, le pun diverse melodii, îi învăț dansurile și ei fac cea mai mare horă, de exemplu. În general, lumea chiar se simte bine iar asta pentru mine este o fericire foarte mare. 

Colaborezi în continuare cu fratele tău, alias "Frații Gogan"? 


Normal! Fratele meu chiar a început să facă o serie numită "Goganii reacționează" la diverse clipuri pe YouTube. El este "motorașul" nostru, el ne ajută în tot ce înseamnă tehnologie, video, vizualizări, etc. Aș putea spune că el este băiatul deștept al familiei. Nu mă las mai prejos, am terminat cu medie mare, am fost la un liceu bun, dar fratele meu chiar este foarte deștept și dacă n-ar fi el, treaba asta nu ar merge.  

 Ce proiecte aveți de viitor? 

Avem niște proiecte super drăguțe! Fratele meu a început mai nou să filmeze niște clipuri pentru vlogeri și diverși artiști. Îmi doresc să scot cât mai multe melodii și de asemenea turneul de care ți-am povestit o să ruleze în continuare. Aș vrea de asemenea să fac diverse seriale în care să includ mai mulți copii talentați.. sau poate să fac școli de dans în toată România pentru ca toți copiii să se poată bucura, cine știe..  

Andra, când 1 milion de abonați și pe YouTube? 

Pe YouTube este puțin mai greu.. pentru că urmăritorii mei sunt doar români, de-aia pe Tik Tok a fost mai ușor pentru că acolo sunt și străini. Sper ca in maximum un an de zile să se realizeze și treaba asta.  


In anul 2016, vloggerul a participat la emisiunea Românii au talent, unde a reușit performanța de a ajunge până în semifinale. 

Cânta de la vârsta de 3 ani, este actrița și vlogger, iar împreună cu fratele său Răzvan Gogan a intrat în Cartea Recordurilor, pentru "cel mai lung concert live susținut de un copil" și titlul de "cele mai multe CD-uri lansate de un copil".  

De asemenea, o puteți urmări în fiecare duminică în emisiunea Cânta acum cu mine de la ora 20:00, unde Andra face parte din cei 100 de specialiști. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni