• PRO TV
  • Telespectatorii au simțit aseară bucuria talentului din cea de-a noua ediție Românii au talent!

Telespectatorii au simțit aseară bucuria talentului din cea de-a noua ediție Românii au talent!

Telespectatorii au simțit aseară bucuria talentului din cea de-a noua ediție Românii au talent!

Concurenți cu povești extraordinare, care au crezut întotdeauna în talentul lor, și, deși poate viața le-a fost grea, nu au încetat să spere și să meargă mai departe. Aceștia au urcat vineri pe scena Românii au talent.

Ei sunt cei care au lăsat jurații și publicul fără cuvinte prin momentele pe care le-au pregătit cu foarte mare atenție și pe care le-au prezentat cu multă emoție și bucurie. Nici senzualitatea nu a lipsit din cea de-a noua ediție și a adus discuții în contradictoriu la masa juriului.

Cea de-a noua ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 14.6 puncte de rating și 43.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.2 puncte de rating și 12.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:44, peste 3.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Aseară, cel mai tare show de divertisment le-a adus telespectatorilor o serie de reprezentații pline de energie, efervescență și sensibilitate. Momentele prezentate de concurenți au ridicat publicul în picioare, iar Andi, Andra, Mihai și Florin au fost uluiți de abilitățile unora dintre ei și de capacitatea de a face spectacol. Numere de folclor, contorsionism, dans, canto, street workout, dancehall, acrobații, parkour, patinaj pe role și stand-up comedy au făcut scena să vibreze și au încins atmosfera în sală. 

Concurenții au făcut tot posibilul să impresioneze jurații, însă cei care au obținut 3 sau 4 DA din partea acestora sunt: Ansamblul Doina Bascovului, Teodor Focșăneanu, Daniel Marica, Daria Matei, Young Till Death, Street Workout Romania, Sebastian Munteanu, Sorin Bivolaru, Andreea Dinu, Anais Queen, Radu Bor și Alicia Bonita.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de momente fantastice!

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni