• PRO TV
  • Elena Gheorghe: "Nu v-am spus, dar mai am un baieţel"

Elena Gheorghe: "Nu v-am spus, dar mai am un baieţel"

Elena Gheorghe: "Nu v-am spus, dar mai am un baieţel"

Elena Gheorghe și-a surprins fanii pe contul ei de Instagram.  

Se referea însă la Lucas, fiul surorii ei, iar această abordare care atrage atenţia e, de fapt, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care o mătuşă o poate face. Mai ales de ziua celui care îi e nepot. 

Elena a scris pe Facebook:
 
„Nu v-am spus, dar mai am un băiețel, mi-a intrat la inimă de când s-a născut, acum fix 6 ani… Nu-mi spune mamă, îmi spune „tuși”, dar pentru mine tot aceeași valoare o are! Astăzi e o zi specială, e ziua lui și vreau să-i trimitem toată dragostea și energia bună. La mulți ani, iubitul meu Lucas! Să fii sănătos, fericit și să ajungi cel mai bun fotbalist!”
 
La rândul său, și sora Elenei Gheorghe, Ana Pârvulescu, a făcut urări pentru fiul ei:

„Când în viața noastră apar copiii, cuvintele nu mai au valoare… Astăzi, mi le-am pierdut din nou, pentru că retrăiesc emoția de acum 6 ani, când tu, Lucas, ai apărut și mi-ai umplut sufletul cu iubire ! La mulți ani, copil blând!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Când in viața noastră apar copiii, cuvintele nu mai au valoare... Astăzi, mi le-am pierdut din nou, pentru ca retrăiesc emoția de acum 6 ani, când tu Lucas ai apărut și mi-ai umplut sufletul cu iubire ! La mulți ani copil blând!

O postare distribuită de Ana Pirvulescu (Gheorghe) (@pirvulescuana) pe


Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ene, alături de care are doi copii, Nicholas și Amelie.Mai jos vezi momente speciale cu Elena Gheorghe, la "Vorbeşte lumea":FOTO: FACEBOOK/ INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni