• PRO TV
  • Actorii din Salvați de clopoțel, reunire după 30 de ani. De ce a lipsit Screech

Actorii din Salvați de clopoțel, reunire după 30 de ani. De ce a lipsit Screech

Actorii din Salvați de clopoțel, reunire după 30 de ani. De ce a lipsit Screech

La peste 30 de ani de la lansarea serialului „Salvați de clopoțel”, actorii pe care i-au îndrăgit și românii în anii ‘90 s-au întâlnit la cină în Los Angeles.

„Așa arată mai bine de 30 de ani de prietenie”, a scris pe Twitter Mark-Paul Gosselaar, actorul care îl interpretează pe Zack Morris în vestitul serial. Personajul principal la seriei Saved by the Bell a postat o fotografie cu o parte din foștii săi colegi de platou, cu care a rămas prieten după filmări.

Mario Lopez (A.C. Slater), Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski) și Elizabeth Berkley (Jessie Spano) s-au aflat la masă cu Mark-Paul Gosselaar sâmbătă seară. Ei au fost însoțiți de soții și soțiile lor, la o întâlnire care a devenit o obișnuință pentru ei.

Mario Lopez a îmbătrânit aproximativ patru ore din 1992 încoace”, a comentat pe Twitter un fan al actorului.

Însă, cei patru nu au păstrat legătura cu alte legende ale serialului, printre care Dustin Diamond (Screech) și Lark Voorhies (Lisa Marie Turtle). 

Mark-Paul Gosselaar, azi în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit și motivul pentru care nu are o relație bună cu Screech.

În cadrul unei emisiuni televizate actorul a mărturisit că nu a mai vorbit cu fostul său coleg de serial de mai bine de 20 de ani. „Da, este adevărat. Nu inventez absolut nimic”, a spus Mark.

După ce seriarul „Salvați de clopoțel” s-a terminat, Dustin Diamond (Screech) a intrat într-o serie de necazuri. A făcut trei luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru port ilegal de armă, în urma unei bătăi, în anul 2004. 

Mai apoi a cochetat cu industria filmelor pentru adulți, înainte de a lansa o carte de dezvăluiri din culisele serialului, intitulată „Behind the Bell”. Volumul i-a cam supărat pe colegii săi, pentru că vorbea despre consumul de droguri și despre un comportament sexual inadecvat.



FOTO: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni