• PRO TV
  • Jojo a publicat prima fotografie în care arată cât de frumoasă e fetiţa ei şi a lui Paul Ipate

Jojo a publicat prima fotografie în care arată cât de frumoasă e fetiţa ei şi a lui Paul Ipate

Jojo a publicat prima fotografie în care arată cât de frumoasă e fetiţa ei şi a lui Paul Ipate

Paul Ipate şi Jojo sunt cei mai fericiţi părinţi. 

Jojo a devenit mămică pentru a doua oară în 2017, în luna ianuarie, atunci când a adus-o pe lume pe Zora, fetița sa și a lui Paul Ipate. Actrița mai are un băiețel de 8 ani, pe Achim, născut în urma căsătoriei cu Ionuț Grama, de care a divorțat în 2012.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aseara ne-am simtit minunat la spectacolul prietenilor de la @gasca_zurli. Pentru Zora a fost primul spectacol si a fost cuminte si uimita pe tot parcursul lui chiar daca stia toate cantecele. S-a emotionat atat de tare incat era pur si simplu atenta.????A fost insa foarte fericita si a dansat la mine si la @paulipate in brate pe rand.:) @mirela.retegan esti minunata! Sunteti minunati si mega talentati! Ma bucur ca exista astfel de spectacole si distractive dar si pline de momente emotionante pentru copii si parinti!❤️

O postare distribuită de MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) pe

Cea mai recentă postare a vedetei pe contul de Instagram o prezintă pe Zora şi arată cât de frumoasă e fetiţa. Fotografia e însoţită de un mesaj plin de dragoste pentru Zora, dar şi de apreciere pentru gaşca Zurli:

"Aseară ne-am simțit minunat la spectacolul prietenilor de la Gașca Zurli. Pentru Zora a fost primul spectacol și a fost cuminte și uimită pe tot parcursul lui chiar dacă știa toate cântecele.-a emoționat atât de tare încât era pur și simplu atentă. A fost însă foarte fericita si a dansat la mine și la Paul în brațe pe rând. Mirela Retegan ești minunată! Sunteți minunați și mega talentați! Mă bucur că există astfel de spectacole și distractive, dar și pline de momente emotionante pentru copii și părinți!"
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nici varicela si nici vremea neprietenoasa nu ne-au stricat distractia! Facem curse in casa cu bicicleta si trotineta si o incurajam pe Zora sa mearga pe ele fara teama! Oricum, e super curajoasa. Le manevreaza pe fiecare in parte fara nicio problema. Iubesc faptul ca e curajoasa si imi dau seama cat de diferiti suntem unii de ceilalti. Cu Achim am stat ore in sir cu trotineta la varsta Zorei si tot nu am reusit sa il fac sa o aprecieze. Mai degraba la varsta asta e atras de ea. Ai vostri la ce varsta au capatat curaj sa mearga pe trotineta si bicicleta fara pedale? Duminica faina va dorim! P.S: Zora si-a luat singura sapca si a pus-o asa, invers. Asta ca sa stii ce ne asteapta @paulipate!????????‍♀️

O postare distribuită de MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) pe


Fanii lui Jojo au apreciat-o pe Zora, iar comentariile pline de laude şi aprecieri au curs lanţ. 

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea un interviu special cu Jojo şi Paul Ipate: 



FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni