• PRO TV
  • Selena Gomez, prima apariție pe covorul roșu după aproape un an. Cum arată acum artista

Selena Gomez, prima apariție pe covorul roșu după aproape un an. Cum arată acum artista

Selena Gomez, prima apariție pe covorul roșu după aproape un an. Cum arată acum artista

Selena Gomez nu a mai apărut de 10 luni la un eveniment oficial după ce, în toamna lui 2018, a hotărât să ia o pauză și să se interneze într-un clinică de psihiatrie.

Recent însă, cântăreața și-a făcut întoarcerea, apărând pe covorul roșu al evenimentului WE Day California din Los Angeles, alături de Sarah Michelle Gellar, Nina Dobrev și Natalie Portman.

Citește și: Selena Gomez, „foarte îngrijorată" pentru Justin Bieber

Înainte de participa la eveniment, Selena Gomez a declarat: „În fiecare an, WE Day este pentru mine o sursă de inspirație și speranță. Tinerii au o atitudine incredibilă de optimistă când e vorba de a face o schimbare reală în această lume. Sunt atât de mândră să sărbătoresc un an de schimbări sociale inițiate de tineri și să le reamintesc că împreună suntem o mișcare de neoprit, dedicată unui viitor mai bun”.

Îmbrăcată cu o rochie neagră, la care a asortat pantofi cu toc negri, Selena Gomez a arătat ca divă. Ținuta sa a dezvăluit și un mic tatuaj pe picior. 

Selena Gomez a strălucit pe covorul roșu, la câteva luni după ce a primit tratament specializat pentru stările de depresie și anxietate. Frumoasa actriță, care a fost în trecut iubita lui Justin Bieber, este diagnosticată de multă vreme cu lupus, afecțiune care și-a pus amprenta asupra stării sale de sănătate. 

Vezi în galeria foto de mai jos cum arată acum Selena Gomez. 

Foto: Getty, Profimediaimages

Vezi și: De ce a fost intimidată Diana Sar de Olimpia Melinte și care a fost motivul pentru care s-a lăsat de atletism 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni