• PRO TV
  • Prințul Harry e tată de băiat. Mesajul ducelui de Sussex după ce Meghan Markle a născut

Prințul Harry e tată de băiat. Mesajul ducelui de Sussex după ce Meghan Markle a născut

Prințul Harry e tată de băiat. Mesajul ducelui de Sussex după ce Meghan Markle a născut

După îndelungi așteptări, Harry și Meghan au devenit părinții unui băiat perfect sănătos. Ducele de Sussex a făcut azi anunțul oficial.

Prințul Harry este un tată fericit. Soția sa, Meghan Markle, a născut luni dimineață un băiețel de 3,2 kg. Ducele de Sussex a făcut anunțul oficial din curtea castelului Windsor.

Sunt foarte entuziasmat să vă anunț că Meghan și eu avem un băiețel, care a venit pe lume în această dimineață. Este un băiat foarte sănătos. Mama lui se simte foarte bine. A fost cea mai minunată experiență pe care mi-am putut-o imagina. Ceea ce face o femeie depășește orice înțelegere. Suntem atât de recunoscători pentru toată dragostea și suportul pe care le-am avut. Am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a spus ducele de Sussex, conform Sky News.

Prinuțul Harry a dezvăluit că el și soția lui încă se gândesc la un nume pentru fiul lor, precizând că în circa 48 de ore vor apărea și primele fotografii cu bebelușul regal.

Prințul a dezvăluit că a fost pentru prima dată când a asistat la o naștere și că a fost o experiență fără egal.

„Ca orice tată, ca orice părinte, copilul tău e absolut încântător. Mă simt ca și când aș fi pe Lună”, a spus ducele de Sussex.

Micul prinț al cuplului Meghan-Harry a venit pe lume la reședința ducilor de Sussex, Frogmore Cottage din Windsor. Anterior, Casa Regală Britanică anunțase că a luat în calcul mutarea ducesei de Sussex într-un spital din Londra, având în vedere că bebelușul regal avea o întârziere de circa șapte zile.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni