• PRO TV
  • Construiește alături de Omid o casă! ”E vorba despre 7 copii premianți, crescuți fără apă curentă, electricitate

Construiește alături de Omid o casă! ”E vorba despre 7 copii premianți, crescuți fără apă curentă, electricitate

Construiește alături de Omid o casă! ”E vorba despre 7 copii premianți, crescuți fără apă curentă, electricitate

Designerul Omid Ghannadi a întâlnit-o pe Adriana și familia sa în 2017 când lucra la emisiunea „Visuri la cheie” de la PRO TV. 

Din momentul în care a cunoscut-o, pe ea și pe cei 7 copii ai săi, a știut că trebuie să facă ceva să o ajute. Așa că a apelat la Hope and Homes for Children pentru a o ajuta să rămână împreună cu copiii ei și să le ofere o viață mai bună. 

Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darmite „acasă”. Condițiile precare în care trăiesc cu toții ar putea duce, pentru multe familii, la abandonul copiilor în grija statului. 


Dar Adriana nu a avut de gând să renunțe niciodată la copiii săi. Știe că dragostea de mamă este cel mai important lucru pe care îl poți dărui copiilor tăi. În ciuda greutăților financiare, Adriana își gospodărește foarte bine căminul. Camera unde locuiesc cu toții este curată, copiii sunt mereu spălați, curat îmbrăcați, veseli și premianți la școală! Ceea ce pentru mulți dintre noi este o provocare să realizăm pentru un copil, Adriana reușește să facă pentru 7! 7 copii premianți, curați, crescuți fără apă curentă și electricitate!”.

Omid și-a propus să le construiască o casă, în care să trăiască decent, în care apa curentă, electricitatea și alte lucruri pe care mulți dintre noi le considerăm normale să devină realitate și pentru această familie încercată de viață. 

Un prim pas a fost să obțină teren de la primăria satului în care locuiesc - ceea ce s-a și întâmplat cu spriijinul autorităților - iar în această primăvară și-a propus să înceapă construcția casei.

”Dar, pentru a putea duce construcția la bun sfârșit și a împlini visul familiei de avea o locuință pe care să o numească „acasă”, mai avem nevoie de sprijin. 50.000 lei reprezintă fondurile necesare pentru achiziționarea materialelor cu care se va ridica locuința”. 

Omid este sprijin în demersul său de Hope and Homes for Children, dar fiecare dintre noi îl poate ajuta pe Omid să își împlinească visul, acela de a oferi copiilor Adrianei o locuință în care să crească fericiți, cu un singur click AICI.  


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni