• PRO TV
  • De ce a refuzat Emilia Clarke rolul din ”Fifty Shades of Grey”

De ce a refuzat Emilia Clarke rolul din ”Fifty Shades of Grey”

De ce a refuzat Emilia Clarke rolul din ”Fifty Shades of Grey”

Actrița principală din ”Urzeala tronurilor” a dezvăluit de ce nu a acceptat rolul din controversatul film ”Fifty Shades of Grey”, rol care i-a revenit în final Dakotei Johnson.

Emilia Clarke este faimoasă pentru scenele nud din serialul ”Urzeala tronurilor” și recent a mărturisit că acesta este și motivul pentru care a refuzat rolul Anastasia Steele din pelicula ”Fifty Shades of Grey”.

Citește și: Dakota Johnson, dezbracata de inhibitii pe coperta Vogue. Cum s-a lasat fotografiata vedeta din "50 Shades of Grey"

Actrița de 32 de ani a lăudat-o pe regizoarea Sam Taylor-Johnson, spunând despre aceasta că ”face magie”, dar a spus că, pur și simplu, nu mai dorește să se dezbrace vreodată în fața camerelor de luat vederi. 

”Ei bine, Sam Taylor-Johnson este o magiciană. O ador și cred că viziunea ei a fost magnifică. Dar, deși ultima oară când am apărut nud în fața camerelor, în Urzeala tronurilor,  a fost acum mulți ani, în continuare este singura întrebare care mi se pune, doar pentru că sunt femeie”, a spus Clarke. 

”Și este enervant ca naiba și sunt sătulă pentru că am făcut-o pentru personaj - n-am făcut-o pentru ca tipii să se uite la sânii mei, pentru numele lui Dumnezeu”, a adăugat Emilia Clarke. 

Acesta este motivul pentru care a refuzat rolul din ”Fifty Shades of Grey”, rol care implica o mulțime de scene de nuditate și sex. 

”În niciun caz nu am mai dorit să intru de bunăvoie într-o situație ca asta și să nu mai pot privi niciodată pe cineva în ochi și să-i spun: Nu, nu poți să mă mai întrebi asta”. 

Într-un final, rolul Anastasia Steele i-a revenit Dakotei Johnson, în timp ce Jamie Dornan l-a interpretat pe Christian Grey, după ce Charlie Hunnam s-a retras din proiect. 

Foto. Getty

 Vezi și: În viteză cu Tico conduși de Andrei Aradits:"Tico se măsoară în capre putere"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni