• PRO TV
  • Cabron și Andra sunt un cuplu în „Doamna și Vagabondul”, cea mai nouă piesă cântată împreună

Cabron și Andra sunt un cuplu în „Doamna și Vagabondul”, cea mai nouă piesă cântată împreună

Cabron și Andra sunt un cuplu în „Doamna și Vagabondul”, cea mai nouă piesă cântată împreună

Cabron și Andra sunt un cuplu în “Doamna și vagabondul”, cea mai nouă piesă semnată de Cabron, care se va regăsi pe următorul său album, ”Cabron și Doamnele”. 

Este o primă piesă din viitoarele mele colaborări cu toate vocile feminine pe care le apreciez. Cred că e o metaforă bună pentru piesă, mi se pare că se potrivește și cu mesajul ei, dar și cu titlul viitorului album, Cabron și Doamnele”, povestește Cabron

După ce a lansat albumul “Gemenii”, un statement hip-hop care-l definește, Cabron pregătește un nou album care va strânge vocile feminine pe care le apreciază din muzica românească.

Doamna și Vagabondul” este produsă în studiourile HaHaHa Production, scrisă de Cabron și Smiley, iar muzica este semnată de Șerban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Cabron și Smiley, piesa fiind lansată în coproducție cu Cat Music.

Cabron este una dintre cele mai cunoscute voci de hip-hop din România și face muzică de 20 de ani. A început cu Shobby alături de care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor.

În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hit la toate radiourile din România, printre ele numărându-se „Arată-le la toți”, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarba”, „Da-o tare”, „Vocea ta”, „La masa mea”, toate piesele regăsindu-se pe albumul “Lupul de pe maidan”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni