• PRO TV
  • (P) Sfaturi pentru părinți: iată la ce trebuie să fii atentă când achiziționezi haine pentru bebeluși

(P) Sfaturi pentru părinți: iată la ce trebuie să fii atentă când achiziționezi haine pentru bebeluși

(P) Sfaturi pentru părinți: iată la ce trebuie să fii atentă când achiziționezi haine pentru bebeluși

Sfaturi pentru părinți: iată la ce trebuie să fii atentă când achiziționezi haine pentru bebeluși!

Când devii pentru prima dată mămică, grija exagerată și răbdarea îți sunt puse la încercare. Trebuie să ai grijă ca micuțul tău să aibă parte de cele mai bune condiții pentru o dezvoltare armonioasă. De cele mai multe ori, punem accentul doar pe alimentația celui mic, însă și vestimentația are un rol foarte important. Să cumperi pentru haine bebelusi poate fi o adevărată aventură, mai ales când ai un bebe mic căruia vrei să îi acorzi tot confortul.

Sunt multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când pleci la cumpărături. Iar dacă vrei să fii isteață, iată la ce trebuie să acorzi atenție când achiziționezi haine pentru bebeluși:

Admiră hainele frumoase, dar alege-le pe cele practice

Este adevărat că în unele magazine de specialitate găsești haine pentru bebeluși extrem de drăgălașe. Însă nu te lăsa atrasă de aspect, ci gândește-te dacă într-adevăr puiul tău are nevoie de ele. Alege haine pentru bebeluși care pot fi îmbrăcate ușor, deoarece vei fi nevoită să-i schimbi scutecul de câteva ori pe zi.

Piesele de rezistență, în primele luni de viață ale micuțului tău vor fi body-urile și salopetele. Așadar, alege aceste articole vestimentare care prezintă un sistem de închidere prin capse, pe lateral sau în zona scutecului. Pe lângă acestea, recomandăm să cumperi câteva mănuși din bumbac. Bebe va avea deja unghiuțele crescute când se va naște și vrei să-l protejezi încă din primele zile de viață.

Cea mai importantă regulă este să cumperi haine de bebeluși doar din bumbac

Când sunt mici, bebelușii au pielea extrem de subțire, sensibilă și predispusă la alergii. De aceea, este foarte important să alegi haine de bebeluși confecționate din bumbac 100%. Spre deosebire de restul materialelor sintetice, bumbacul este cel mai potrivit pentru pielea micuților, deoarece este moale și plăcut la atingere.

Bumbacul de calitate menține confortul termic al copilașului tău, în timp ce îi lasă pielea să respire și previne transpirația excesivă. Tocmai din acest motiv, îți recomandăm să achiziționezi haine de bebeluși din bumbac.

Taie cu grijă etichetele de haine pentru bebeluși

Să recunoaștem! Nici noi nu ne simțim foarte confortabil când purtăm haine care ne jenează din cauza etichetei, iar la bebeluși, disconfortul este și mai mare. De aceea, înlătură cu grijă și atenție toate etichetele de haine pentru bebeluși. Asigură-te că locul unde au fost tăiate acestea nu va produce zgârieturi pe pielea micuțului. Cel mic trebuie să se simtă confortabil 100% când poartă haine de bebeluși.

Folosește un detergent special pentru pielea sensibilă a micuțului tău

Este important să speli toate aceste haine pentru bebeluși înainte de prima purtare. Acest lucru ajută la eliminarea oricăror substanțe sau particule de praf care pot irita pielea sensibilă a puiului tău.  Când vrei să-i speli hăinuțele, trebuie să folosești un detergent hipoalergenic. Un astfel de detergent este mai potrivit pentru pielea delicată a bebelușului. Mai mult decât atât, nu amesteca niciodată hainele lui cu ale voastre. Nu în ultimul rând, evită să folosești produse de albire, deoarece conțin substanțe chimice care pot irita pielea micuțului tău.

Ținând cont de aceste sfaturi simple, vei scăpa de orice grijă legată de acest subiect și vei ști să ai grijă de toate hăinuțele bebelușului tău. Mai mult decât atât, îți recomandăm să accesezi Liloo.ro, locul unde vei găsi întotdeauna haine de bebeluși la cele mai bune prețuri și de o calitate incontestabilă!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni