• PRO TV
  • (P) Cele mai bune idei de cadouri personalizate pentru persoana iubită, copilul tău sau colegii de muncă

(P) Cele mai bune idei de cadouri personalizate pentru persoana iubită, copilul tău sau colegii de muncă

(P) Cele mai bune idei de cadouri personalizate pentru persoana iubită, copilul tău sau colegii de muncă

Vine ziua de naștere a iubitului sau iubitei tale și efectiv nu mai știi ce să îi cumperi? Urmează aniversarea copilului tău și ești în pană de idei? Este ziua unui coleg de muncă pe care nu îl cunoști prea bine, dar tot trebuie să achiziționezi ceva în numele echipei? Dacă te afli în oricare dintre situațiile descrise mai sus, nu dispera! Există o soluție optimă pentru toate aceste împrejurări, oricât de diferite ar părea. Este vorba despre achiziționarea unui cadou personalizat! 

Marele avantaj al unui dar personalizat este că nu are cum să nu îi placă sărbătoritului, prin urmare nu există riscul să dai greș. Bineînțeles, în funcție de gradul de apropiere față de persoana respectivă, vei personaliza cadoul mai mult sau mai puțin. Spre exemplu, pentru un coleg poți lua un stilou elegant cu numele lui, în timp ce pentru iubitul tău poți achiziționa un întreg costum cu inițialele sale gravate pe manșete sau butoni.

Iată în continuare unele dintre cele mai bune idei cadouri personalizate:
 
1. Pentru persoana iubită, ideile de cadouri personalizate pot depăși sfera comunului, întrucât nu există om pe care să îl cunoști mai bine și cu care să împarți mai multe amintiri și momente frumoase. Așadar, poți opta pentru o cutie de vin, un tablou sau un ceas cu poza voastră și, de ce nu?, o pereche de șlapi personalizați. De asemenea, dacă vrei să o impresionezi pe iubita ta, cumpără-i un ursuleț de pluș, o pernă în formă de inimă sau o ciocolată cu numele ei. Un covoraș de intrare cu mesajul "Bine ați venit acasă la ... și ..." este o altă idee originală.
 
2. Pentru copilul tău, ideile de cadouri personalizate sunt nelimitate, în funcție de vârsta lui, de preferințele și pasiunile pe care știi că le are. Așadar, poți opta fie pentru dulciuri, tricouri, poze, rame foto, agende sau plușuri. Pe de altă parte, dacă nu mai este chiar "copil", ci tocmai a împlinit 18 ani și și-a luat permisul de conducere, îi poți oferi un breloc personalizat cu numărul de la mașină.
 
3. Pentru colegul de muncă, unele dintre cele mai potrivite idei de cadouri personalizate sunt cănile, calendarele și mouse pad-urile. Ce au toate aceste trei obiecte în comun? E simplu: faptul că sunt folosite la birou! Atunci când este ziua unui coleg de muncă, mai ales dacă nu îl cunoști foarte bine și nu îți este prieten, nu îi poți lua un dar foarte personal. Prin urmare, trebuie să te limitezi la obiectele pe care le folosește în mod uzual în timpul orelor de program.
 
4. Cele mai bune idei de cadouri personalizate, potrivite pentru orice situație, rămân însă cardurile cadou. Aici, cuvântul "personalizat" capătă un alt sens, întrucât nu vorbim despre gravarea numelui sau a unei poze pe un obiect, ci despre faptul că sărbătoritul își poate cumpăra personal ce își dorește. Practic, oferindu-i un card cadou, îi dai șansa de a-și achiziționa darul preferat, aceasta fiind însă o variantă mult mai elegantă decât prezentarea unor bancnote într-un plic.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni