• PRO TV
  • Florin Pastramă, mesaj emoționant pe internet, în memoria tatălui său care s-a stins în 2008

Florin Pastramă, mesaj emoționant pe internet, în memoria tatălui său care s-a stins în 2008

Florin Pastramă, mesaj emoționant pe internet, în memoria tatălui său care s-a stins în 2008

Florin Pastramă i-a înduioșat pe internauții care îl urmăresc pe rețelele sociale cu un mesaj dedicat tatălui său. 

Pastramă s-a fotografiat alături de fratele lui. Amândoi țin cu o mână un tablou al părintelui care s-a stins în urmă cu 11 ani. 

 

 

"Tatăl nostru, ai fost pentru noi idolul nostru, lumina care ne-a clauzit și din ceruri, îți mulțumim pentru tot ceea ce ne-ai oferit, datorită ție suntem oamenii care am ajuns azi. Sper să ne ridicăm la așteptările tale și să nu te dezamăgim. Vei rămâne în sufletele noaște pentru totdeauna." a scris Florin Pastramă pe contul lui de Instagram.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Pastrama (@florinpastrama) pe

 

Florin Pastramă a mai mărturisit că merege în fiecare duminică la biserică și se roagă pentru tatăl lui. 

 

"A murit în 2008, fără să ştim că e bolnav. A făcut infarct la 55 de ani. Eu aveam 29 de ani şi atunci mi-am dat seama că nu e toata lumea ca mine, că oamenii sunt răi şi că în viaţă nu există nu pot, ci nu vreau.

Dacă eu sunt bun şi corect, credeam că aşa e toată lumea. Nu. Atunci au început problemele noastre. Atunci a început să se zvonească tot felul de lucruri despre familia mea. Atunci am văzut ce înseamnă răutatea omenească.

Apoi am devenit capul familiei, ştiam toate afacerile şi să ma implic 100%. Tata a lăsat un imperiu, mi-a fost foarte greu fără el. Erau nopţi când vorbeam cu el şi îi ceream sfaturi. Şi acum am o poză cu el în telefon şi în fiecare duminică merg cu mama la biserică şi apoi la cimitir la tata.”,
a dezvăluit fostul concurent de la Ferma. 

 

“Suntem 5 fraţi, 2 băieţi şi 3 fete, dintre care ultimele sunt gemene. Am avut o copilărie de vis. Mama se ocupa de noi, tata făcea bani. În şcoală eram tot timpul daţi exemplu pentru că eram îmbrăcaţi colorat şi mereu curaţi, ăsta e meritul mamei.

La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot pâna în 2008, când el a murit. Am fost la şcoli, am Facultatea de Drept terminată, am licenţa, am avut o copilărie de vis, cu tot ce mi-am dorit.

Ne-au educat în aşa fel încât să creştem şi să devenim nişte oameni respectuoşi şi educaţi. Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam.

După ce a murit tata, mi-a fost greu pentru că am resimţit altfel problemele. Nu a mai fost el, deci nu mă mai ţinea nimeni în puf, a trebuit să preiau tot şi am renunţat şi la profesia de notar şi m-am apucat de business, de birou, să preiau afacerea lui tata.", a mai spus Florin Pastramă. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni