• PRO TV
  • 5 lucruri pe care nu le știai despre Úrsula Corberó, actrița care o joacă pe Tokio din Casa de Papel

5 lucruri pe care nu le știai despre Úrsula Corberó, actrița care o joacă pe Tokio din Casa de Papel

5 lucruri pe care nu le știai despre Úrsula Corberó, actrița care o joacă pe Tokio din Casa de Papel

Care este povestea din spatele actriței Úrsula Corberó? 

Úrsula Corberó Delgado(29 de ani) este o actriță de origine spaniolă care s-a născut și a crescut în Barcelona, iar după terminarea studiilor s-a mutat la Madrid unde și-a început cariera în televiziune.

Frumoasa actriță o joacă pe Tokio în renumitul serial "Casa de Papel" care a avut un impact impresionant pe platforma de streaming Netflix. 

De la apariția serialului în 2017, fanii serialului au cunoscut-o ca fiind personajul neînfricat care este în urmărirea unei persoane speciale.

Citește și Ce surprize aduce sezonul 3 din Casa de Papel

Înainte de a juca în serialul Casa De Papel, Ursula a fost cunoscută ca Ruth Gomez, personajul din "Física o Química", un serial despre un grup de adolescenți care se confruntau cu drogurile și abuzuri sexuale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Úrsula Corberó ???? (@ursulolita) on

Chiar dacă îi place să-și păstreze viața personală privată, Ursula are o soră mai mare, Monica. Mama lor, Esther, a născut-o pe Monica când avea doar 17 ani. 

Nu stă rău nici la capitolul iubire. Frumoasa actriță are o relație cu actorul Chino Darin din 2016. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare la show-ul de televiziune spaniol  "La Embajada (The Embassy)" unde au jucat ca fiind un cuplu. 

"Ne înțelegem din priviri. Asta se întâmplă atunci când începi să cunoști pe cineva foarte bine. Suntem prieteni, ne place să facem lucruri împreună. Orice am face împreună, ne place foarte mult" a declarat Darin pentru elPeriódico

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Úrsula Corberó ???? (@ursulolita) on

Cei doi nu ratează nicio ocazie de a-și posta pe conturile de socializare fotografii în care sunt foarte apropiați.

Ursula este o feministă convinsă!

Într-un interviu acordat pentru "mujerhoy" în 2018, Ursula a explicat de ce se consideră o feministă convinsă:"Cea mai mare luptă pentru femei este că poate avem nevoie de lucruri care să aibă o balanță. Așa mă simt eu. Câteodată aud foarte multe persoane care cred că se exagerează cu acest subiect al feminismului și cred că este necesar acest subiect pentru că a fost foarte nedrept pentru mult timp încât trebuie să luăm atitudine acum"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Úrsula Corberó ???? (@ursulolita) on

În 2016, Corberó a fost la primul ei concert Beyonce și a rămas profund impresionată de cântăreață postând pe contul de Instagram: "Am fost în șoc pentru 2 zile. Acum voi urca toate videoclipurile. Beyonce este o Zeiță"

Sursa Foto: Getty Images; Profimedia; Instagram

Vezi și Top 3 Actrițe care au avut relații cu infractori

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni