• PRO TV
  • Formau cel mai sexy duo din muzica românească în anii 2000. Cum arată în prezent Anca Florescu, colega Nicoletei Luciu

Formau cel mai sexy duo din muzica românească în anii 2000. Cum arată în prezent Anca Florescu, colega Nicoletei Luciu

Formau cel mai sexy duo din muzica românească în anii 2000. Cum arată în prezent Anca Florescu, colega Nicoletei Luciu

Putini își mai aduc aminte că Nicoleta Luciu a făcut parte dintr-o trupă muzicală. Dar, cu puțin efort, s-ar putea să vă amintiți de formația Laguna :) La începutul anilor 2000, Nicoleta Luciu și Anca Florescu formau cel mai sexy duo din industria muzicală românească.

Ulterior, Nicoleta Luciu a avut o cariera de succes în televiziune, ca asistenta tv, iar apoi a jucat în telenovelele-fenomen de la Acasă TV. A mai atras atenția și în calitate de mămică de tripleți, iar în prezent a părăsit definitiv lumea mondenă pentru a se dedica celor patru copii.

În schimb, Anca Florescu a încercat o cariera solo în muzică, iar apoi s-a reorientat către lumea filmului și a teatrului. Wowbiz.ro a scris despre artista că este căsătorită cu actorul Andrei Roșu și că împreună au o fetiță.



În ultimii doi ani, Anca Florescu s-a remarcat în lumea teatrului, mai precis în cea  a musicalurilor. Talentata cântăreață a jucat în spectacolul de succes “Mon Cabaret Noir”.


 

Vezi mai multe imagini cu Anca Florescu în GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni