• PRO TV
  • Irina Fodor, spectaculoasă într-o salopetă mini. Motivul pentru care toată lumea s-a uitat la picioarele ei

Irina Fodor, spectaculoasă într-o salopetă mini. Motivul pentru care toată lumea s-a uitat la picioarele ei

Irina Fodor, spectaculoasă într-o salopetă mini. Motivul pentru care toată lumea s-a uitat la picioarele ei

Irina Fodor ar fi putea fi lejer desemnată vedeta cu cele mai frumoase picioare din România. Prezentatoarea de la Vocea României și-a făcut apariția la un eveniment într-o salopetă albă, mini, care i-a pus perfect corpul în valoare. 

Irina a atras toate privirile cu outfitul său chic și sexy în același timp.  Vedeta și-a completat look-ul cu o pereche de sandale transparente cu toc și cercei lungi cu ciucuri. Prezentatoarea tv a dezvăluit că îi ia cam o oră și jumătate pregătirea pentru un eveniment monden.

“Mi-am dezvoltat niste abilitați în anii ăștia de televiziune, nici nu îți imaginezi. În primul rand am furat niște trucuri de la fetele de la machiaj. În principiu îmi ia cam o oră și jumătate, dar cel mai mult durează să îmi spăl părul, pentru că am acest păr de Ileana Cosânzeană”, spune Irina Fodor pentru protv.ro.

Desi părea că se simte confortabil pe tocurile înalte pe care le purta, Irina a dezvăluit că la capitolul mers pe pantofi cu toc stă “de la rău la foarte rău!” “Noroc că dau interviul ăsta pe scaun!”, a glumit Irina Fodor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni