• PRO TV
  • (P) De ce brand-urile au nevoie de o agenție de publicitate online și promovare pe Facebook?

(P) De ce brand-urile au nevoie de o agenție de publicitate online și promovare pe Facebook?

(P) De ce brand-urile au nevoie de o agenție de publicitate online și promovare pe Facebook?

În lumea digitalului, o agenție de advertising transformă planuri și idei în povești despre brand care ating publicul prin inovație și sparg barieră dintre client și companie.

Axați pe conversie și prezentarea unor rezultate palpabile, oamenii care se ocupă de comunicarea eficientă a mesajelor de pe rețelele sociale, sunt la curent cu ultimile trenduri și folosesc tehnici acumulate după ani de experiență pentru a stoarce acel ceva care evidențiază un brand, indiferent de industria în care acesta se află.

Importanța agențiilor de promovare în medii digitale și accentul pe Social Media

Pentru a promova cu succes o companie pe rețele sociale este nevoie de perspicacitate, un simț al realitățîi și câteva minți pline de creativitate. Un singur om dedicat va aduce poate câțiva oameni pe pagină de Facebook sau Instagram a brandului, îi va ține conectați pentru puțîn timp și, mai ales, va transforma cu dificultate sau deloc mesajele publicate în vânzări.

O echipă experimentată este la curent cu ultimele trenduri și folosește o strategie pe termen lung, bine pusă la punct, pentru a face publicitate în mediul online cu succes.

Agenția digitală se folosește de toate uneltele disponibile și de puțină magie dată de idei nonconformiste pentru:

✔️ a ține aproape clienții vechi prin tehnici de fidelizare,

✔️ a atrage clienți noi,

✔️ a determina oamenii să recomande brandul,

✔️ a direcționa întregi comunități către paginile de social media ale brandului,

✔️ a face clienții mândri atunci când cumpără produsele prezentate,

✔️ a porni discuții pozitive despre brand și produse.

Iar toate aceste aspecte au un impact major având în vedere că în România sunt peste 10 milioane de utilizatori Facebook și aceștia se hotărăsc dacă să cumpere sau să evite anumite produse în funcție de ce văd pe rețelele sociale.

Promovarea pe Facebook  - un canal de care fiecare brand trebuie să se bucure

Publicitatea online se face în urmă unor analize detaliate.
Chit că discutăm despre afaceri care vând servicii sau produse către alte firme sau despre branduri care vorbesc direct către oameni, consumatorii finali, un plan bine pus la punct este cheia.

Pentru a pune în bună folosință promovarea de pe rețelele sociale este nevoie de specialiști în comunicare, care știu ce să facă pentru a atrage clienți și pentru a crește notorietatea brandului pentru care comunică și pe care îl promovează.

O agentie de marketing online va avea la dispoziție toate cele necesare pentru a propulsa afacerea în lumea internetului. Comunicarea corectă în digital va transformă un produs banal în noul trend de pe piață care este pe buzele tuturor.

Lemon Ice Agency - agenția de publicitate online cu echipă cu experiență de peste 14 ani

O echipă specializată, precum Lemon Ice Agency, gata să se ocupe de publicitatea în mediul online, oferă servicii personalizate pentru a obține rezultate măsurabile. De la implementare web până la menținerea unei comunități pe grupurile din social media, experții în domeniu acoperă toate nevoile unei promovări că la carte și discută deschis despre posibilitățile reale ale unui brand în mediul online.

Agențiile de publicitate online și importanța lor

Este important să ai o echipă la dispoziția ta care se ocupă integral de toate serviciile necesare în mediul online. Dacă separi social media management de content marketing și adaugi grafică realizată de către o altă agenție, mesajele brandului tău nu vor avea aceeași rezonanță creând confuzie în mesaj.

Agenția de publicitate online Lemon Ice Agency te va lăsă să te ocupi în întregime de afacerea ta, fără preocuparea marketării produselor, prin:

  • implementarea unei strategii adaptate schimbărilor constante din mediul online,
  • reducerea costurilor de promovare prin atingerea publicului țintă,
  • experiență de peste 14 ani în publicitate și comunicare,     
  • atingerea rezultatelor dorite,
  • o viziune proaspătă și creativă,
  • acordarea serviciilor de care afacerea ta are nevoie în mediul online printr-o campanie integrată bine gândită.

Comunicarea și promovarea pe Facebook, un ”must have” pentru brand-uri

În primul rând, să ținem cont că cele mai vizitate website-uri în prezent sunt:

  • Google
  • Youtube
  • Facebook

Iar în top 20 se numără, pe lângă cele menționate, platforme social media precum: LinkedIn, Pinterest, Instagram și Twitter.

Ai nevoie de o prezență constantă cu un impact pozitiv în social media pentru a crește și a menține o afacere în ziua de azi.

Apelează la profesioniști pentru a ține pasul cu schimbările de algoritm care au loc zilnic în spatele acestor platforme.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni