• PRO TV
  • După nuntă, Andreea Bălan îi face soțului cea mai frumoasă declarație și cel mai frumos jurământ

După nuntă, Andreea Bălan îi face soțului cea mai frumoasă declarație și cel mai frumos jurământ

După nuntă, Andreea Bălan îi face soțului cea mai frumoasă declarație și cel mai frumos jurământ

După ce i-a devenit soție în fața lui Dumnezeu, Andreea îi face soțului cea mai frumoasă surpriză!

Surpriză care îi bucură și pe fani!

Pentru că, odata cu cel mai important eveniment din viața sa, „Nuntă și Botez în Paradis”, Andreea Balan lansează „Inger Păzitor”, un jurământ muzical dedicat iubirii necondiționate. Melodia ce spune chiar povestea de dragoste a Andreei și a lui George este insoțită de un videoclip romatic ce surprinde primele imagini emoționante împreună ca soț și soție. De la single-uri precum “Aparențe”, “Evadez”, “Uită-mă” și “Rece”, care vorbesc despre experiențele mai putin placute ale vieții, la melodii pline de optimism ca “Asa de frumos” si “Paradis”, “Inger Păzitor” este o piesa despre fericire si puterea de a fi, mereu, la bine si la greu alaturi de persoana iubită. 

„«Înger Păzitor» este una dintre cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată și spune în întregime povestea noastră. Mi-am dorit că videoclipul să ne aibă că protagoniști, într-unul dintre momentele speciale pe care le-am trăit împreună. În clipa în care am îmbrăcat rochia de mireasă, m-am simțită copleșită de o mie de emoții și m-am teleportat în secunda în care eram mică și îmi imaginăm că va fi că într-un basm”, mărturisește Andreea Bălan
 


 

Andreea și George se iubesc de patru ani, iar în acest timp au devenit și de două ori părinți. Cântăreața i-a dedicat lui George noua piesă lansată azi, “Înger păzitor” și a ținut să-i transmită un mesaj de dragoste soțului în mod public, chiar cu o zi înainte de nuntă:

“Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am imbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineață pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră, dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Vezi mai multe fotografii de la nunta Andreei Bălan în Galeria Foto de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni