• PRO TV
  • De ce nu are Nicole Kidman o relație bună cu copiii pe care-i împarte cu Tom Cruise: „A fost alegerea lor”

De ce nu are Nicole Kidman o relație bună cu copiii pe care-i împarte cu Tom Cruise: „A fost alegerea lor”

De ce nu are Nicole Kidman o relație bună cu copiii pe care-i împarte cu Tom Cruise: „A fost alegerea lor”

Viața bate filmul, iar asta a aflat și Nicole Kidman după ce a primit un rol care a bulversat-o total. Acesta i-a amintit de relația aproape inexistentă cu 2 dintre cei 4 copii ai ei.

Actrița Nicole Kidman (52 de ani) n-a avut niciodată o relație prea bună cu cei doi copii pe care-i împarte cu Tom Cruise. Într-un interviu recent, ea vorbește despre ce a simțit când copiii ei au ales Biserica și viața alături de tatăl lor, în locul ei.

„A fost alegerea lor să fie scientologi. Menirea noastră ca părinți este să le oferim întotdeauna iubire necondiționată”, dezvăluie actrița pentru The Sun

Nicole Kidman și Tom Cruise au fost căsătoriți în perioada 1990 și 2001. Cei doi s-au străduit mai mulți ani să aibă copii, însă nu au reușit, motiv pentru care au decis să adopte. Așa au apărut în viețile lor Isabella Jane, azi în vârstă de 27 de ani, și Connor Antony, azi în vârstă de 24 de ani.

Faptul că nu au avut copii pe cale naturală le-a șubrezit relația, cei doi divorțând în 2001.

Citește și: Nicole Kidman a dezvăluit de ce îi e recunoscătoare lui Tom Cruise, fostul ei soț

Nicole Kidman, Tom Cruise și copiii lor înfiați. FOTO: Getty Images

După separare, cei doi copii ai lor au decis că vor să stea cu tatăl lor, iar actrița s-a mutat în Australia natală. Beneficiind de toată atenția părintelui lor, Isabella Jane și Connor Antony au îmbrățițat religia scientologică, asemeni actorului Tom Cruise.

Distanța dintre Nicole și copiii ei a fost mereu accentuată de convingerile religioase. Actrița nu a fost invitată la nunta fiului ei, în timp ce pe fiica ei, Isabella, a văzut-o de puține ori în ultimii ani. Isabella s-a măritat și locuiește într-o suburbie a Londrei.

Acum, spune Nicole Kidman, încearcă să reducă distanța dintre ei, mai ales că a făcut pace cu Tom Cruise.

Actrița, care s-a căsătorit în 2006 cu chitaristul neo-zeelandez Keith Urban, a reușit să aducă pe lume două fete pe cale naturală: Sunday Rose (10 ani) și Faith Margaret (8 ani)

Nicole Kidman joacă în The Goldfinch

Nicole Kidman a fost distribuită în rolul Samantha Barbour, o femeie care adoptă o adolescentă de 13 ani, rămasă orfană. Filmările pentru The Goldfinch i-au adus aminte de anii în care a devenit mamă pentru doi copii orfani în viața reală.

Vezi și VIDEO: Brad Pitt a găsit consolare la Alcoolicii Anonimi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni