• PRO TV
  • Câștigă 100.000 pe an pentru că scoate limba pe Instagram. Cum arată “influencerița”

Câștigă 100.000 pe an pentru că scoate limba pe Instagram. Cum arată “influencerița”

Câștigă 100.000 pe an pentru că scoate limba pe Instagram. Cum arată “influencerița”

Multe tinere visează să devină influencerițe și să câștige mii de euro din Instragram. Multe  visează, puține reușesc. Rețelele de socializare sunt pline de tinere frumoase, sexy, mai mult sau mai puțin talentate, care încearcă să se facă remarcate. 

Să postezi poze în bikini a devenit o banalitate, aproape orice “influenceriță wanna be” o face, așa că nu mai este suficient că să te pozezi în costum de baie ca să atragi followeri și să câștigi bani. Trebuie să vii cu ceva nou. 

Mikayla Saravia este o tânără de 21 de ani din Florida care a găsit… o nișă :) Profita la maxim de “talentul” ei cel mai mare… și anume că are o limbă uriașă și “jucăușă”, pe care și-o etalează în aproape orice imagine sau videoclip de pe Instagram. Poate părea stupid, dar acest “talent”, combinat cu formele ei voluptoase, ținutele sumare și ipostazele provocatoare în care se lasă filmată i-au adus 2 milioane de urmăritori. Si bani pe măsură!

În afară de faptul că se “mândrește” cu limba sa uriașă, Mikayla mai este pricepută și în … “arta” twerkingului, așa că videourile sale strâng zeci de mii de like-uri.

Vă gândiți poate că brandurile nu vor să se asocieze cu o tânără o imagine controversată, însă Mikayla vă contrazice. Anul trecut a câștigat 50.000 de euro din diverse postări publicitare pe Instagram, iar anul ăsta estimează că va câștiga 100.000.

Pe lângă veniturile din Instagram, tânăra mai câștigă și din canalul ei de Youtube. 

Mikaylei îi merge atât de bine încât și-a lansat și o gamă de produse personalizate, pe care le vinde pe Instagram – haine, încărcătoare, jucării sexuale, carcase de telefon.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni