• PRO TV
  • Kim Kardashian și Kanye West, imposibil de ignorant la un eveniment monden. Vedeta pare înfășurată în staniol

Kim Kardashian și Kanye West, imposibil de ignorant la un eveniment monden. Vedeta pare înfășurată în staniol

Kim Kardashian și Kanye West, imposibil de ignorant la un eveniment monden. Vedeta pare înfășurată în staniol

Kim Kardashian și Kanye West atrag atenția asupra lor indiferent de ce ținute poartă, însă de data asta rochia vedetei efectiv nu a putut fi ignorată.

Kim și-a făcut apariția într-o ținută Rick Owens, însă, că să fim sinceri, mai degrabă părea înfășurată într-o folie de staniol :) Rochia s-a mulat pe toate rotunjimile vedetei, care a fost fotografiată de paparazzii din toate unghiurile. 

Kanye West nu exultă când Kim Kardashian se îmbracă sexy la evenimente mondene, iar apariția ei de la începutul anului de la MET Gala 2019 l-a bulversat total. Rapper-ul a criticat-o pentru rochia pe care a ales s-o îmbrace și a explicat de ce.

„Abia am făcut această tranziție de la a fi un rapper care se uită după toate aceste femei, la unul care se uită după soție. Un fel de fata mea trebuie să fie că alte fete, să-și arate corpul. Dar nu realizam că asta îmi afecta sufletul și spiritul, că unuia care căsătorit și iubit și tatăl a 4 copii”, a spus Kanye în show-ul E! Hollywood True Story.

Apariția celor doi vine după unul dintre cele mai controversate interviuri date de Kanye West. Acesta a spus că, cel mai probabil, va candida la președinție în 2024. În plus, a dezvăluit că a fost dependent de pornografie și că le-a cerut colaboratorilor sai să nu facă sex înainte de căsătorie. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni