• PRO TV
  • (P) Care sunt cele mai tari costume de Halloween pentru copii? Idei pentru băieți și fete

(P) Care sunt cele mai tari costume de Halloween pentru copii? Idei pentru băieți și fete

(P) Care sunt cele mai tari costume de Halloween pentru copii? Idei pentru băieți și fete

Dacă este octombrie, atunci e Halloween! Sărbătoarea  a devenit în ultimii ani foarte populară la noi, astfel că alegera ținutei pentru respectiva zi poate da serioase bătăi de cap părinților.


Fie că este vorba despre o petrecere organizată sau de un cadru restrâns, cei mici vor să poarte lucruri care-i transformă în personaje înfricoșătoare. Ce mai mulți părinți aleg costumele de Haloween pentru copii de la fabricademagie.ro.

Aici găsesc modele variate, unice la prețuri mai mult decât accesibile. Care sunt cele mai tari costume de Halloween pentru copii? Iată câteva idei potrivite atât pentru băieți cât și pentru fete! 
 

1.   COSTUMUL FANTOMĂ

Fantoma este o ființă ireală, imaginară, pe care cred că o văd sau pretind că o văd unii oameni și care ar reprezenta de obicei duhul unui mort legat de pământ. De regulă "bântuie", adică se arată în locurile în care a trăit în timpul vieții, speriindu-i pe cei care le descoperă.

Costumul fantomă este potrivit atât pentru fetițe cât și pentru băieți. Este versatil și ușor de purtat. Miicuții se pot costuma fără ajutor, întregul costum este reprezentat de o singură piesă care se pune pe cap acoperind până și vârfurile picioarelor,

Având in vedere faptul că după îmbrăcare, fața este acoperită aproape integral, doar ochii sunt descoperiți, nu mai este necesar machiajul.

 

2.   COSTUMUL DE VRĂJITOR

Asemeni costumului de fantomă, cel de vrăjitor, sau după caz de vrăjitoare, poate fi purtat de toți copiii. Deși e disponibil în mai multe variante, piesele nelipsite, de maximă importanță, sunt: pălăria și magheta magică. La alegere, copiii pot fi vrăjitori buni și aici se inspiră foarte mult din costumația lui Harry Potter sau pot fi la polul opus, răi, înfățisând astfel cotoroanțele din cărțile cu povești.

Cu o putere miraculoasă, îi transformă pe cei din jur în broaște sau șoricei care execută ordinele malefice. 

 

3.   COSTUMUL DOVLEAC 

Dovleacul este cel mai popular simbol de Halloween, de aceea costumul dovleac este preferat în proporții covârșitoare. Ținuta este universală, atât fetele cât și băiețeii pot fi niște simpatici grăsuni portocalii. Asortate la outfit-ul acesta, se pot atașa decorațiuni luminoase din dovleac folosite pe post de lanterne.

 

4.   COSTUMUL DE MONSTRU

     De departe cel mai dorit costum, este cel de monstru. Fie că are o mască, sau se accesoriazează cu un machiaj  pe măsură, efectul obținut este de-a dreptul înfricoșător. Monstrul poate avea coarne, trei capete, mâini și urechi păroase. Costumele sunt realizate realist, ideale pentru o costumație de lup, vârcolac sau alte creaturi ale nopții.

Băieții sunt cei care preferă această tranformare, de aceea acest tip de costum este disponibil în puține variante feminine.

 

5.   COSTUMULUL DE SCHELET

Fie că are doar accesorii sugestive (cercei din oase, pumnal sau bastoane cu cap de mort, coasă ori mască ce imită craniul), costumul schelet este de efect. Materialul pe care este desenat scheletul este negru, astfel că se obține efectul scontat. 

Imprimeul oaselor de schelet este un model care se adaptează în funcție de genul copilului. De exemplu, există costume de schelet tip rochiță, care accesorizate cu o serie de ciorapi din aceeași tematică reușesc să transforme delicatețea fetițelor într-o apariție de speriat.

Atunci când alegi costumele de Halloween pentru micuții tăi, trebuie să ții cont de calitatea materialului, dar și  de asemănarea acestuia cu personajul pe care îl reproduce.

 Atunci când copilul dorește să se costumeze, încurajează-l să facă asta! Își va pune la bătaie imaginația și împreună veți reuși să găsiți o variantă potrivită pentru un dress cod înfiorător.

 Un bun punct de pornire pentru căutările tale de părinte este site-ul fabrica de magie.ro. Producătorii costumelor folosesc materiale non-toxice, rezistente. Pe pagina lor găsești cu ușurință nenumărate variante pentru apariții demne de filmele de groază. În plus, găsești la fiecare produs detalii clare despre corespondența dintre mărimi și dimensiunile copilului, astfel încât nu e nevoie de probă. Costumează-te și tu! Pe site găsești ținute potrivite și pentru adulți!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni