• PRO TV
  • John Travolta, despre seara în care a dansat cu prințesa Diana: „Trebuia să-i arăt că pot să o conduc”

John Travolta, despre seara în care a dansat cu prințesa Diana: „Trebuia să-i arăt că pot să o conduc”

John Travolta, despre seara în care a dansat cu prințesa Diana: „Trebuia să-i arăt că pot să o conduc”

John Travolta a fost Făt-Frumos la o cină memorabilă care a avut loc în noiembrie 1985 la Casa Albă. Actorul, azi în vârstă de 65 de ani, a dansat cu prințesa Diana la acel dineu, iar toți ochii au fost ațintiți asupra lor.

John Travolta este un mare dansator, însă cel mai greu test prin care a trecut a fost atunci când a trebuit să danseze cu prințesa Diana. Se întâmpla în noiembrie 1985, în timpul unui dineu oferit de Ronald și Nancy Reagan la Casa Albă.

Prințesa de Wales și soțul ei, Charles, prinț de Wales, se aflau într-un turneu oficial peste Ocean. Ca oaspeți de gală ai dineului prezidențial, Charles și Diana au fost răsfățații serii. 

Însă, momentul care a rămas în memoria tuturor este dansul prințesei Diana cu actorul John Travolta, care a avut loc la începutul serii. Nancy Reagan, care a complotat pentru ca acest dans să aibă loc, a anunțat-o doar pe Diana în legătură cu planul ei.

„Nu știam că urma să dansez cu ea, am aflat asta abia când am ajuns acolo. Așa că ea a ținut secret când m-a întâlnit, fiindcă nu cred că știa că Nancy nu-mi spusese încă, că eu eram Făt-Frumos în acea seară. Eram emoționat, fiindcă mi-am amintit dansul ei cu prințul Charles la nuntă, unde ea a cam preluat controlul. Și mi-am zis că asta nu o să se întâmple și acum. A trebuit să mă întorc în timp, la perioada petrecută în școală, pentru a-i arăta că știu să o conduc”, a dezvăluit actorul pentru Yahoo Entertainment.

Citește și: Reacția lui John Travolta când și-a văzut soția făcând amor cu Tom Cruise

Dansul a ieșit perfect, iar în acel an toată lumea de la Casa Albă avea să vorbească numai despre acea seară în care „prințesa inimilor” a strălucit în rochia ei neagră de catifea în casa celui mai puternic om al lumii.

Fiindcă veni vorba de rochie, prințesa Diana nu a intențioant să o păstreze prea mult. În 1997, cu două luni înainte să moară în cumplitul accident din Paris, prințesa Diana a scos la licitație ținuta pentru suma de 100.000 de lire sterline.

Citește și: „Prințesa Diana nu ar fi trebuit să moară în acel accident”. Un expert britanic face noi dezvăluiri

Diana voia să obțină bani pentru a-i dona în scop caritabil. Rochia nu s-a vândut atunci, însă are o șansă azi, fiindcă a fost scoasă din nou la licitație de Kerry Taylor Auctions. Rochia are o valoare estimată cuprinsă între 250.000 și 350.000 de lire sterline.

Fotografii: Getty Images
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni