• PRO TV
  • Cleopatra Stratan, așa cum n-a mai fost văzută: la doar 17 ani are un decolteu imens

Cleopatra Stratan, așa cum n-a mai fost văzută: la doar 17 ani are un decolteu imens

Cleopatra Stratan, așa cum n-a mai fost văzută: la doar 17 ani are un decolteu imens

S-a făcut remarcată în urmă cu aproximativ 14 ani, atunci când reușea să intre în cartea recordurilor, datorită piesei “Ghiță”, iar acum Cleopatra Stratan își surprinde din nou fanii.

Ajunsă la 17 ani, artista s-a reinventat și a cucerit topurile, iar imaginea ei este una de femeie fatală, chiar dacă nu este încă majoră. Zilele trecute, Cleopatra Stratan a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu un decolteu imens, reușind să atragă toată atenția asupra ei.

Imaginea a strâns rapid peste 10.000 de like-uri și aproximaitv 100 de comentarii, fanii fiind în mare parte bucuroși de postarea artistei. Au existat însă și internauți care n-au fost de acord cu fotografia și au pus-o la zid pe Cleopatra Stratan pentru că este prea dezbrăcată.

“Scuze, nu sunt hater, dar prea mult machiaj” și “Offff. Și tu ai început ca toate, cu sânii și fundul pe afară? Păcat că se duce naturalețea și ce e frumos! Industria strică omul frumos” sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale fanilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni