• PRO TV
  • Roxana Ciuhulescu, înaltă cât bradul de Crăciun: “Mi-am luat și eu un brăduț de 2,2 m”

Roxana Ciuhulescu, înaltă cât bradul de Crăciun: “Mi-am luat și eu un brăduț de 2,2 m”

Roxana Ciuhulescu, înaltă cât bradul de Crăciun: “Mi-am luat și eu un brăduț de 2,2 m”

Roxana Ciuhulescu este una dintre cele mai înalte femei din România și se mândrește cu asta. Picioarele ei ultra lungi au intrat în legendă, iar acum vedeta face furori pe internet cu o imagine în care apare alături de “brăduțul” ei de Crăciun.

Înaltă de 1.92 m, cu niște picioare de 1.20 m, Roxana Ciuhulescu are o mulțime de admiratori, fascinați de felul în care arată. De curând, vedeta a postat pe Instagram o imagine în care apare împodobind un brad de Crăciun și toată lumea a remarcat că nu are nevoie de scară :) 

“Mi-am luat și eu un brăduț de 2,2 m” – a scris vedeta pe pagina ei de Instagram, iar fanii au copleșit-o cu complimente. 

Încălțată în pantofi negri cu toc cui, îmbrăcată într-o pereche de leggings negri care îi puneau perfect picioarele lungi în evidență, Roxana și-a impresionat admiratorii.

“Cele mai frumoase picioare se termină cu un fund FRUMOS, continuă cu un corp superb, pe umeri frumoși”, “Așa femeie superbă nu am mai văzut, “În brad o să pun o revistă cu tine pe COPERTĂ” -  sunt doar câteva din comentariile fanilor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni