• PRO TV
  • Regele pariurilor sportive de peste Ocean, David Oancea, în fața celui mai mare rămășag: „Câți bani mizați?”

Regele pariurilor sportive de peste Ocean, David Oancea, în fața celui mai mare rămășag: „Câți bani mizați?”

Regele pariurilor sportive de peste Ocean, David Oancea, în fața celui mai mare rămășag: „Câți bani mizați?”

Americanul de origine română David Oancea, care a făcut avere în America din pariuri sportive, și-a provocat fanii să pună rămășag pe viitorul său amoros.

David Oancea, care în SUA și-a câștigat renumele de Vegas Dave, a scăpat de grija banilor lipsă datorită averii sale de peste 50 de milioane de dolari. Cei mai mulți bani i-a câștigat din pariuri sportive și acum e gata să mai facă unul.

Jucătorul i-a provocat pe fanii săi să mizeze sume de bani, cum le dictează conștiința, în legătură cu schimbarea statului său civil. David Oancea are o iubită de nici o lună, jurnalista sportivă Holly Sonders, pe care vrea să o ia de soție.

Pariorul a lansat un sondaj online, în care și-a întrebat admiratorii dacă îl cred pe cuvânt când susține că se va căsători cu fata pe care o știe de puțin timp. Răspunsul lor a fost, preponderent, negativ. 

„Serios?? Câți bani mizați”, i-a întrebat David Oancea pe fanii săi de pe Instagram. 

David Oancea are 43 de ani și s-a născut în SUA. Tatălui lui a plecat din Sibiu peste Ocean, la sfârșitul anilor ’60, și s-a stabilit în Detroit. Aici s-a căsătorit cu o femeie cu origini japoneze, stabilită în Hawaii, unde David a făcut primii pași în viață.

Însă, el și-a dorit mai mult și a realizat că are un talent care n-ar fi fost nicicând pe placul părinților săi: putea să prezică rezultatele meciurilor din diverse sporturi.

Citește și: Americanul de origine română David Oancea, regele pariurilor online. A dat încă o lovitură de ziua lui

Fotografii: Profimediaimages/@itsvegasdave

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni