• PRO TV
  • Ducii de Sussex, Meghan și Harry, renunță la privilegiile regale. „Vrem să devenim independenți financiar”

Ducii de Sussex, Meghan și Harry, renunță la privilegiile regale. „Vrem să devenim independenți financiar”

Ducii de Sussex, Meghan și Harry, renunță la privilegiile regale. „Vrem să devenim independenți financiar”

Zvonul lansat de presa britanică se confirmă. Ducii de Sussex, Meghan și Harry, întorc spatele Casei Regale Britanice, în încercarea de a duce o viață fără titluri și onoruri.

Într-o postare pe contul lor oficial de Instagram, Meghan Markle și prințul Harry dezvăluie că au decis, după luni întregi de discuții și frământări, să aibă un nou rol în cadrul Familiei Regale Britanice.

„Intenționăm să ne retragem din postura de membrii seniori ai Familiei Regale și să muncim pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, în timp ce vom continua să sprijinim necondiționat pe Majestatea Sa Regina”, spun cei doi în declarația lor comună.

Ducii de Sussex, care nu și-au ascuns afecțiunea pentru Canada, au de gând să se stabilească acolo și să facă naveta, din când în când, la Londra. Cei doi susțin că la baza deciziei lor stă și susținerea de care se bucură din partea britanicilor de rând. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

„Această balanță geografică ne va permite să ne creștem fiul în spiritul aprecierii tradițiilor regale în care s-a născut, în timp ce va aduce familiei noastre spațiul necesar pentru a ne concentra pe noul capitol, inclusiv lansarea unei noi entități caritabile”, mai spun cei doi.

Peste 500.000 de fani ai ducilor de Sussex au citit mesajul lor în decurs de o oră, iar cei mai mulți i-au felicitate pentru alegerea lor. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Meghan Markle

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni