• PRO TV
  • Matroane criminale in serie, la BORDELUL din IAD! Au exploatat si ucis 80 de prostituate

Matroane criminale in serie, la BORDELUL din IAD! Au exploatat si ucis 80 de prostituate

Matroane criminale in serie, la BORDELUL din IAD! Au exploatat si ucis 80 de prostituate

Doua surori din Mexic, Delfina si Maria de Jesus Gonzales, sunt pe lista celor mai cumpliti criminali in serie din istorie. Au avut un bordel, Rancho El Angel. A devenit intre timp “Bordelul din Iad”, pentru ca 91 de persoane si-au gasit acolo sfarsitul: 80 de prostituate care nu mai starneau interesul clientilor si 11 barbati care au comis imprudenta de a le calca pragul celor doua femei cu buzunarele doldora de bani.

Delfina, nascuta in 1909, si Maria, in 1924, au infiintat Rancho El Angel - Ferma Ingerilor - langa orasul San Francisco del Rincon, situat la 300 de kilometri nord de Mexico City. Au inceput afacerea in forta; pentru ca n-au reusit sa atraga de bunavoie fete care sa lucreze pentru ele, le-au rapit. Pe unele, care erau fugite in lumea larga din cauza traiului greu de acasa, au reusit sa le convinga sa vina la Rancho El Angel promitandu-le bani si siguranta. Dar numai de asta n-au avut parte.

Odata ajunse acolo, Ferma Ingerilor se transforma in Bordelul din Iad. Fetele erau obligate sa presteze pana la epuizare si erau drogate si batute ca sa fie supuse si sa nu le faca probleme celor doua surori. Incetul cu incetul si clientii au inceput sa aiba un comportament abuziv cu ele. Cele doua surori le permiteau sa faca ce le dorea inima cu fetele, evident, pentru o taxa suplimentara.

Din cauza regimului dur, fetele din bordel isi pierdeau prematur frumusetea si prospetimea si nu mai starneau interesul clientilor. Pentru ca nu puteau lasa sa plece pur si simplu, de teama ca ar povesti autoritatilor ce se petrece de fapt in spatele gardurilor Fermei Ingerilor, Delfina si Maria le omorau. La fel procedau si cu unii clienti, cei care aveau la ei sume mari de bani; ii omorau ca sa le poata lua banii.

Delfina si Maria de Jesus Gonzales au comis crime timp de zece ani - intre 1954 si 1964.

Politia a sesizat la un moment dat ca dispareau prea multe fete din tinut, dar nu a reusit sa faca legatura cu Rancho El Angel.

Misterul a fost dezlegat in 1964, odata cu arestarea Josefinei Gutierrez, o femeie cunoscuta in lumea drogurilor si a prostitutiei. A fost prinsa cu un transport de zeci de tinere, unele dintre ele urmand sa fie livrate la Rancho El Angel. In urma marturiilor Josefinei Gutierrez, politia a facut o descindere la bordelul celor doua surori.

Citeste detalii despre acest caz cutremurator si vezi fata reala a celor doi monstri pe www.crimetiem.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni