• PRO TV
  • Cum arată corpul lui Kim Kardashian când nu și-l modifică în Photoshop. Imagini surprinse de paparazzi

Cum arată corpul lui Kim Kardashian când nu și-l modifică în Photoshop. Imagini surprinse de paparazzi

Cum arată corpul lui Kim Kardashian când nu și-l modifică în Photoshop. Imagini surprinse de paparazzi

Multora le vine greu să creadă că vedeta de reality show Kim Kardashian chiar are acel corp în formă de clepsidră. Talie de viespe, bust generos, coapse proeminente și un posterior… de legendă! 

Nu de puține ori a fost acuzată că își editează pozele în Photoshop, pentru a-și micșora talia, a-și șterge celulita și a-și evientia posteriorul.  Totuși, nu e un secret faptul că vedeta a purtat ani de zile un corset chinuitor pentru subțierea taliei. Dacă și-a făcut implant fesier... rămâne în continuare în mister. Despre sâni, se spune că are silicoane, însă nu a recunoscut și cu siguranță nici nu o va face.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Fiind cea mai urmărită vedetă de către paparazzi, de câteva ori pe an apar însă în tabloide și imagini chipurile needitate. Spunem “chipurile” pentru că se zvonește că vedeta are înțelegeri cu anumiți fotografi, care trimit către agenții numai imaginile care o avantajează. 

Foto: Kim Kardashian /  paparazzi / Profimedia

Cum funcționează treaba? Kim Kardashian le-ar da un pont unde se află la plajă în vacanță, iar ei o scot în poze fix așa cum își dorește ea. Asta e probabil și motivul pentru care cele mai recente imagini ale ei tip paparazzi arată ca și cum ar fi dintr-un shooting pentru o revistă.Foto: Kim Kardashian /  paparazzi / Profimedia

Lumina cade perfect, trupul ei este fară cusur, pielea e lucioasă :) Dar, da, posteriorul este de dimensiuni impresionante :)
 

Urmărește cel mai nou episod Trending Review cu Daragiu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni