• PRO TV
  • THE CONCERT - 13 artiști și 3 zile pline de concerte și distracție, la Romexpo

THE CONCERT - 13 artiști și 3 zile pline de concerte și distracție, la Romexpo

THE CONCERT - 13 artiști și 3 zile pline de concerte și distracție, la Romexpo

THE CONCERT, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, va avea loc la Romexpo pe 30, 31 mai și 1 iunie 2020. Conceptul vibrant al evenimentului va include, pe lângă concertele unora dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști din România, și activări și jocuri pline de culoare, totul într-un spațiu transformat într-o lume fantastică. 

Fiecare artist care va urca la începutul verii pe scena de la Romexpo va susține câte un concert amplu, plin de surprize, un adevarat show de muzică, coregrafie, lumini și decoruri spectaculoase.

De la hiturile pline de pasiune semnate de Carla’s Dreams, la melodiile romantice compuse de The Motans și Irina Rimes, de la energia debordantă și dansurile și piesele pline de dinamism ale INNEI și ANTONIEI, la sensibilitatea lui Mark Stam și AMI, THE CONCERT va avea o diversitate muzicală și vizuală demnă de un montaigne-rousse artistic.

Programul complet al celor trei zile de concerte este:

30 mai - INNA, ANTONIA, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Minelli, Sickotoy

31 mai - Irina Rimes, The Motans, AMI, Mark Stam, Vanotek, PAX 

1 iunie - 5 GANG

THE CONCERT a pregătit 3 zile de poveste, cu live-uri uluitoare și piese care s-au aflat și se află pe primele locuri în topurile muzicale din România și nu numai. Abonamentele pentru cele trei zile de muzică și entertainment, dar și biletele pe zile pot fi cumpărate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-theconcert/.

Vezi și: ABI VS 5GANG - Trending Review cu Daragiu - Episodul 7

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni