• PRO TV
  • Christina Ich, conflict cu psihologul: "Eu sunt caz de netratat, vă spun"

Christina Ich, conflict cu psihologul: "Eu sunt caz de netratat, vă spun"

Christina Ich, conflict cu psihologul: "Eu sunt caz de netratat, vă spun"

Pe pagina sa oficială de Instagram, la Instastory, unde își deschide sufletul în fața fanilor, Christina Ich a povestit experiența sa cu…psihologii.

Întâi și-a amintit de vizita a două psiholoage, la spital, imediat după vedeta a nascut. Dacă de prima specialistă și-a amintit cu plăcere, despre a doua a povestit că mama ei a dat-o afară.
 
“Ştiţi că după ce naşti vine un psiholog la tine, a doua zi, să vadă dacă eşti ok că eşti în perioada de lăuzie, hormonal eşti dată peste cap. Vine un psiholog să vadă dacă eşti ok.(…)A doua s-a aşezat pe scaun şi mă plictisea pe acolo. Începuse pe acolo: «Hai, să facem un exerciţiu, imaginaţi-vă că sunteţi pe un câmp şi că alergaţi». Și mă lua somnul şi o lăsam să bolborăsească pe acolo şi mie mi se făcuse somn la un moment dat şi eram în pat şi vine mama şi o auzea pe aia cu câmpul, cu vă daţi seama cu ce voia ea să facă pe acolo. Şi o aude mama. Şi când a văzut-o a spus: «Ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună? Îi faceți hipnoză copilului meu?»”, a povestit Christina Ich pe Instagram Stories.Logodnica lui Alex Pițurcă a continuat povestea:
 
“Când a auzit-o mama, când a intrat în cameră şi aia era: «Imaginează-ţi că eşti pe un câmp şi mergi aşa uşor», vă daţi seama că mamei i s-a părut super ciudat, mama nefiind obişnuită cu aşa ceva. Şi a început să spună: «Ieşi doamnă afară! A fost psihologul la fiica mea, ce-i mai faci şi tu? Nu are nevoie!». Bine, şi a fost destul de dură mama la chestia asta că, na…”.
 
Cu o sincertate absolută, Christina a povestit că a mai interacționat în trecut cu psihologi. Mai în glumă, mai în serios, și-a expus experiențele într-un mod inedit:

"Eu sunt caz de netratat, vă spun. Am schimbat vreo șapte psihologi, până am ajuns să îi tratez eu pe ei! Ești măritată? Atunci de ce dai sfaturi de cum trebuie să fie o căsnicie? Ai copii? Atunci de ce dai sfaturi legat de asta?”
 
PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:FOTO: INSTAGRAM CHRISTINA ICH

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni