• PRO TV
  • Alexandra Stan, dezvăluiri despre filmulețul în care apare goală: „A fost o eroare”

Alexandra Stan, dezvăluiri despre filmulețul în care apare goală: „A fost o eroare”

Luna decembrie a fost una cu multe dureri de cap pentru Alexandra Stan, deoarece artista a făcut public, din greșeală, un filmuleț în care apărea goală complet.

În clipul video, care fusese filmat special pentru iubitul ei și a fost făcut public chiar de artistă, Alexandra Stan dansa lasciv și renunța ușor-ușor la haine. Filmarea cu pricina s-a răspândit rapid în mediul online, artista afirmând la acea vreme că îi pare rău că a devenit subiect de presă.

Acum, ea a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit despre momentul din luna decembrie.

„Era seară, era vreo 1 noaptea, m-am culcat. A doua zi dimineață, când m-am trezit, aveam vreo 15.000 de apeluri, de la echipa mea, de la mama, prieteni, soră, toată lumea... Filmulețul era acolo de câteva ore, cineva îl preluase.. Mă sunaseră părinții iubitului meu, m-am dus să vorbesc cu ei, nu vrei să știi... Era fix în campania de Crăciun, campania cu biserica. Mă prosteam mai mult. Nu sunt fraieră, să-i trimit fără niciun fel de efect. A fost o eroare. Crezi că aș fi postat un filmuleț cu mine dezbrăcată în cadrul campaniei cu biserica? Mie nici nu-mi plăcea așa mult cum arătam, încât să postez”, a spus Alexandra Stan.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni