• PRO TV
  • O actriță din serialul Seinfeld dezvăluie un detaliu neștiut din intimitatea lui Vladimir Putin

O actriță din serialul Seinfeld dezvăluie un detaliu neștiut din intimitatea lui Vladimir Putin

O actriță din serialul Seinfeld dezvăluie un detaliu neștiut din intimitatea lui Vladimir Putin

Julia Louis-Dreyfus a dezvăluit în timpul unei emisiuni televizate din SUA  că președintele rus, Vladimir Putin, are un obicei ieșit din comun.

Actrița americană, pe care o știți din serialul Seinfeld, a povestit în emisiunea The Late Show With Stephen Colbert că a aflat un detaliu din intimitatea lui Vladimir Putin pe când filma scene din pelicula Downhill, în Viena.

Julia Louis-Dreyfus se afla la Muzeul de Istorie a Artei din capitala Austriei și a aflat că înainte de sosirea ei, reprezentanții muzeului îi făcuseră un tur privat președintelui rus. Conform actriței, angajații muzeului i-au spus că Putin călătorește cu propria toaletă, pe care gazdele sale au fost nevoite să o asambleze în curtea instituției.

„Ne-au spus că Vladimir Putin călătorește cu propria sa toaletă, pe care ei au trebuit să o asambleze în afara muzeului, chiar în față, astfel încât, dacă are nevoie la baie, să o aibă pe a lui. Asta e toaleta portabilă, pe care o ia și în avion. Și pe care o și folosește în avion”, a spus actrița.

Julia Louis-Dreyfus a mai dezvăluit un detaliu despre Putin, aflat tot de la reprezentanții muzeului vienez. Aceștia i-au dezvăluit că șeful statului rus a cerut ca toate ornamentele florale și ghivecele cu flori proaspete să fie îndepărate de pe holurile instituției.

„Lui Vladimir Putin nu-i plac florile sau miroul florilor, așa că ei au fost nevoiți să le îndepărteze din muzeu”, a mai spus Julia Louis-Dreyfus. 

Cine e Julia Louis-DreyfusJulia Louis-Dreyfus (59 de ani) este o actriță de comedie, producătoare de film și cântăreață. E cunoscută pentru perioada 1982-1985, când a lucrat la celebrul show de comedie Saturday Night Live

Românii o mai știu din serialul Seinfeld, unde a interpretat rolul Elaine Benes. 

E căsătorită din 1987 cu actorul Brad Hall și are doi copii.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Stilul vestimentar al lui Margot Robbie

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni